Sex & the City: H SJ Parker από 100 ζευγάρια Manolo Blahnik δεν φαντάζεσαι ποιο κράτησε!

Τσακιρίδου Χριστίνα
Sex & the City: H SJ Parker από 100 ζευγάρια Manolo Blahnik δεν φαντάζεσαι ποιο κράτησε!

Η πρωταγωνίστρια μοιράστηκε μία φωτογραφία - ενθύμιο λίγο πριν το επικό reunion της σειράς.

«Το όνομά μου είναι Sarah Jessica Parker και έχω πάνω από 100 ζευγάρια παπούτσια Manolo Blahnik» δήλωνε στα media η χολυγουντιανή σταρ και εγώ προσπαθούσα να τα θυμηθώ ένα ένα στα επεισόδια του αγαπημένου μου sequel, με ένα "αχ" (φυσικά).

Η διάσημη ηθοποιός υποδυόταν την Carrie Bradshow για έξι συνεχόμενες σεζόν στη δημοφιλής σειρά "Sex and the City" (η σειρά έκανε πρεμιέρα το 1998 και ολοκληρώθηκε το 2004, με δύο ταινίες να ακολουθούν το 2008 και το 2010) και αποτελούσε για χρόνια fashion inspo χιλιάδων γυναικών που έμεναν κολλημένες στην οθόνη, να χαζεύουν όλες τις iconic εμφανίσεις της.

manolo sex and the city

Ο ρόλος της άφησε εποχή και σήμερα η Parker έχει εκατομμύρια fans σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα καλά νέα είναι πως το Sex and the City επιστρέφει φέτος στη μικρή οθόνη με 10 επεισόδια των 30' και συγκεκριμένα στην streaming πλατφόρμα HBO Max. Λίγο πριν το πολυαναμενόμενο reunion, η 56χρονη ηθοποιός έκανε το απόλυτο throwback δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία δείχνει ένα ζευγάρι... κατεστραμμένα σανδάλια.

Εκτός από τα στιλάτα high heels στο νέο επεισόδιο του Sex and The City θα δούμε μία ακόμη μεγάλη αγάπη της Carrie Bradshaw: Τον Mr Big! Θα τα μάθεις όλα σε αυτό το link

«Unearthed», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από το post η Parker στο οποίο βλέπουμε τα μπλε-καφέ ψηλοτάκουνα πέδιλα δημιουργία του Manolo Blanhik που φορούσε στη σειρά το 2002. Οι φανατικοί θαυμαστές της επικής σειράς, απόρησαν στο αντίκρισμα της φωτογραφίας αφού θυμήθηκαν πως τα συγκεκριμένα παπούτσια είχαν καταστραφεί on camera (μάτωσε η καρδιά μου!).



Στο επεισόδιο "The Good Fight" ο σκύλος του Aidan, του τότε συντρόφου της πρωταγωνίστριας, μασάει αλύπητα τα αγαπημένα και πανάκριβα ψηλοτάκουνα πέδιλά της, αφήνοντάς μας με την εντύπωση πως καταστράφηκαν για πάντα.

Κι όμως, η Sarah Jessica Parker έχει ακόμα στην ντουλάπα της το ξεχωριστό αυτό ζευγάρι.

Ένα ακόμη θέμα που θα σου αρέσει πολύ: Βοhemian Heart: Βρήκαμε τα καλύτερα σύνολα για κορίτσια με ελεύθερο πνεύμα και μοναδικό στυλ

https://www.instagram.com/p/CPQ_FBONmu4

Εσύ, ποιο ζευγάρι ψηλοτάκουνα της Carrie έχεις ζηλέψει παράφορα;

* Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @sarahjessicaparker