Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε ένα υπέροχο floral φόρεμα για το βράδυ στο νησί

Νατάσσα Σχοινά
Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε ένα υπέροχο floral φόρεμα για το βράδυ στο νησί

Το lockdown τελείωσε και ετοιμάζουμε την γκαρνταρόμπα μας για τις διακοπές. 

Σου συμβαίνει κι εσένα να ξυπνάς το πρωί και να μην ξέρεις τι να βάλεις; Ειδικά όταν αλλάζει η εποχή και βρίσκεσαι κάπου στο μεταίχμιο της άνοιξης και του καλοκαιριού. Τυπικά, γιατί, στην πραγματικότητα, νιώθουμε εδώ και αρκετές εβδομάδες τα summer vibes. Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και μας έχουν βάλει σε μία λογική αναζήτησης περισσότερων ενδυματολογικών επιλογών. Για τώρα και για το άμεσο μέλλον μέσα στην καιρική δυσφορία του οποίου θα κληθούμε να ανταποκριθούμε.

Εμείς εδώ λατρεύουμε τα φορέματα. Τα βλέπουμε ως μία πρακτική, στυλάτη και κομψή λύση σε κάθε μας προβληματισμό. Μπορούμε να τα συνδυάσουμε και με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σανδάλια και να έχουμε ολοκληρώσει την πιο εντυπωσιακή, classy και εύκολη πρόταση για το στυλιστικό μας αποτέλεσμα.

Η Κατερίνα Καινούργιου, για παράδειγμα, βρήκε ένα υπέροχο, floral φόρεμα σε maxi γραμμή με ανοίγματα στην πλάτη που δημιουργούν ένα πολύ σέξι, αλλά classy αποτέλεσμα. Τα prints και ειδικά οι εκδοχές του floral αποτελούν μεγάλη τάση αυτών των μηνών, γι’ αυτό και, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, έχουμε συγκεντρώσει μερικές εξίσου κομψές επιλογές που υπάρχουν στην αγορά.

Δες επίσης: 5 τρόποι για κομψό μεταβατικό στυλ από την άνοιξη στο καλοκαίρι