House of Fame τελικός: Με maxi φόρεμα και vintage κρόσσια η Ελένη Φουρέιρα

Νατάσσα Σχοινά
House of Fame τελικός: Με maxi φόρεμα και vintage κρόσσια η Ελένη Φουρέιρα

Μία hand made δημιουργία του σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου διακοσμημένη με 290,000 χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski έδωσε λάμψη στη νύχτα μας!

Ο μεγάλος τελικός του House of Fame, του σόου που απασχόλησε το κοινό, όχι μόνο με τις on stage αναμετρήσεις των διαγωνιζομένων τραγουδιστών και τα σχόλια της κριτικής επιτροπής, αλλά και με τις ενδυματολογικές τους επιλογές, ολοκληρώνει σήμερα τον κύκλο του με την Ελένη Φουρέιρα για άλλη μία φορά super chic.

Η 34χρονη παρουσιάστρια σε κάθε live έδειξε φέτος πως, όσον αφορά στο στυλ της, εστιάζει στα τολμηρά στοιχεία πάνω σε έναν κομψό και δοκιμασμένο καμβά. Τα φορέματα που επέλεξε όλη τη σεζόν, αν μη τι άλλο κολάκευαν τις #omg αναλογίες της.

Γι' αυτό και θυμήσου τις πιο hot εμφανίσεις της στο σόου

Και βέβαια δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από ένα... φαντασμαγορικό φινάλε, με λάμψη, βαθύ ντεκολτέ και παιχνιδιάρικα στοιχεία (για να μην παίρνει ο τηλεθεατής τα μάτια του από πάνω της, σε κάθε της κίνηση)!

https://www.instagram.com/p/CPbX9RBpZV_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Για το φινάλε του σόου, η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε μια custom made δημιουργία εμπνευσμένη από την εμβληματική εμφάνιση της θρυλικής Cher στα met gala του 1974!



Μία hand made δημιουργία του σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου διακοσμημένη με 290,000 χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski σε ασημί αποχρώσεις διακοσμημένα , σε ένα τούλινο seethrow μαξι φόρεμα, κεντημένο με εκατοντάδες γυάλινα offwhite κρόσσια. Μια εντυπωσιακή crystal couture δημιουργία ειδικά φτιαγμένη, για τον μεγάλο τελικό του House of Fame!

Τα υπέροχα διαμάντια Danelian diamond club και τα λατρεμένα Aquazzura παπούτσια ολοκλήρωσαν άψογα το look που επιμελήθηκε η ομάδα της pop queen (styling: Γιώργος Καραπέτης, make up: Παντελής Τουτουνζής, μαλλιά: Χρήστος Μπαραϊμπάς).



Ναι, ξέρω. Θέλεις λίγο Ελένη Φουρέιρα ακόμα: