Style Revolution: Η Angelina Jolie γίνεται σήμερα 46 και παραμένει η πιο κομψή σταρ

Τσακιρίδου Χριστίνα
Style Revolution: Η Angelina Jolie γίνεται σήμερα 46 και παραμένει η πιο κομψή σταρ

Της ευχόμαστε «Χρόνια Πολλά» μέσα από μια στυλιστική αναδρομή.

Θεωρείται από πολλούς τα τελευταία χρόνια «η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη». Λαμπερή, όμορφη, ταλαντούχα και με Χολυγουντιανό αέρα, κατάφερε να ξεχωρίσει στη βιομηχανία του θεάματος. Η Angelina Jolie γίνεται σήμερα 45 ετών και παραμένει μία από τις πιο θελκτικές, κομψές και εντυπωσιακές γυναίκες της showbiz.

https://www.instagram.com/p/CPTU-U4F_iK

Από το χθες στο σήμερα

Tο στυλ της έχει υποστεί πολλές αλλαγές στην πάροδο του χρόνου. Στο ξεκίνημά της ήταν ένα ροκ κορίτσι που κυκλοφορούσε με στενά δερμάτινα παντελόνια, μαύρα ρούχα και corsets ωστόσο η σημερινή της εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτα την Angelina εκείνης της εποχής.

angelina jolie

Η Angelina το 2000.

Η βασίλισσα του red carpet

Η στυλιστική της εξέλιξη είναι άκρως εντυπωσιακή ενώ σήμερα υποστηρίζει καλύτερα από κάθε γυναίκα ό,τι επιλέξει να φορέσει. Έχει υιοθετήσει έναν πιο minimal τρόπο ντυσίματος και σπάνια μας απογοητεύει με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Τα outfits της αποτελούνται κυρίως από ίσιες γραμμές και κλασικά σχέδια, μονόχρωμα items και ψηλοτάκουνες γόβες.

Τρέφει μεγάλη αδυναμία στις neutral αποχρώσεις ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει το γκρι και το μαύρο στην καθημερινότητά της. Την ίδια ώρα κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί «βάζει φωτιά» στα φωτογραφικά φλας, με τα red carpet looks της να είναι κυριολεκτικά το ένα καλύτερο από το άλλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως κάθε φορά αποδεικνύει ότι less is more και εξακολουθεί να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλές γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο.

angelina jolie5

To 2005 στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας.

Η Angelina Jolie έγινε πρόσφατα αγνώριστη. Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις τα πάντα.

Η επιστροφή στη μεγάλη οθόνη

Αυτή την περίοδο η ηθοποιός βρίσκεται σε γυρίσματα για την νέα ταινία της Marvel με τίτλο «Eternals». Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Νοέμβριο. Η Jolie υποδύεται την ηρωίδα Thena, μια πολεμίστρια που κατασκευάζει όπλα από κοσμική ενέργεια. Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μέχρι να την απολαύσουμε ξανά στη μεγάλη οθόνη.

https://www.instagram.com/p/CPOesfvFND4

Πηγή φωτογραφιών: apimages.com



Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις πιο iconic εμφανίσεις της Angelina Jolie μέχρι και σήμερα.