#BikerShorts: Η Δούκισσα βρήκε τον τρόπο να αποθεώνει τα καλλίγραμμα πόδια της

Νατάσσα Σχοινά
#BikerShorts: Η Δούκισσα βρήκε τον τρόπο να αποθεώνει τα καλλίγραμμα πόδια της

Βρήκαμε 4 υπέροχα biker shorts για να πετύχεις κι εσύ το ίδιο αποτέλεσμα.

Καθόμουν στο μπαλκόνι μου με κρύο ρόφημα στο χέρι και αγνάντευα τη θέα. Καθώς το σπίτι βρίσκεται στον δεύτερο όροφο, το μπαλκόνι έχει αρκετή θέα, ευτυχώς χωρίς άλλα κτίρια να την εμποδίζουν στην άμεση κοντινή του απόσταση.

Η Δούκισσα στο feed μου

Τότε, έπιασα το κινητό στα χέρια μου και άρχισαν το browsing. Στο feed μου βρέθηκε μία ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού που ζητούσε από τον κόσμο να διαλέξει μεταξύ τριών looks. Ένα matching σετ με biker shorts, ένα printed φόρεμα και το κλασικό little black dress.

https://www.instagram.com/p/CPqFKQUHVxQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του αίγλη και σίγουρα μπορεί να φορεθεί σε ποικίλες περιπτώσεις, όμως, δεν μπορώ να κρύψω την αδυναμία μου από τα πρώτο, πολύ δροσερό και πρακτικό outfit.

Η μαγεία των matching σετ

Όλη τη φετινή χρονιά, το σετάρισμα βρέθηκε πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού. Λογικό, αν σκεφτείς ότι με τόσους μήνες στην καραντίνα, κανείς δεν ήθελε να ξοδέψει χρόνο για τις εμφανίσεις του. Άλλωστε, δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές όσον αφορά στα μέρη που μπορούσες να πας.

Βρήκαμε και 7 nude σανδάλια που ταιριάζουν με όλα τα καλοκαιρινά φορέματα. Δες τα εδώ

Η Δούκισσα είναι ένα πολύ cool κορίτσι. Το στυλ της εκφράζει ακριβώς αυτό. Δεν της αρέσουν οι υπερβολές, αλλά δεν επιλέγει ποτέ βαρετά ρούχα. Κομψά prints, εφαρμοστά φορέματα, και πολλά άλλα που τη βοηθούν να αναδείξει τις συγκλονιστικές της αναλογίες.

Με το biker shorts καταφέρνει να κάνει ακριβώς αυτό. Και μάλιστα με έναν πολύ εύκολο τρόπο. Άσε που πραγματικά μπορείς να το συνδυάσεις με τα πάντα. Από ένα oversized top μέχρι το matching bra του και ένα πουκάμισο ή σακάκι, όπως έκανε εδώ η παρουσιάστρια.

Μπήκε ο Ιούνιος! 10 προσεγμένα σύνολα για να είσαι κομψή κάθε μέρα

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 4 biker shorts που μπορείς να φορέσεις κάθε ώρα της ημέρας.