Olivia Palermo: 7 street style εμφανίσεις της για το brunch με τις φίλες σου

Νατάσσα Σχοινά
Olivia Palermo: 7 street style εμφανίσεις της για το brunch με τις φίλες σου

Ποια δε θέλει να είναι το fashion icon της παρέας;

Γεννημένη στη Νέα Υόρκη και μεγαλωμένη στην Upper East Side του Connecticut, η Olivia Palermo είναι εδώ και πολλά χρόνια το it-girl κάθε κοριτσιού που αγαπάει τη μόδα. Γι’ αυτό και δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει τη δεδομένη στιγμή 6,5 εκατομμύρια followers.

Γιατί αγαπάς την Palermo



Προσωπικά, την ακολουθώ χρόνια. Δε σταμάτησα, για έναν απλό λόγο: Ανανεώνει πολύ συχνά το προφίλ της με εμφανίσεις που δεν είναι μόνο εντυπωσιακές για μία influencer αλλά μπορεί να τις αντιγράψει η κάθε γυναίκα που αγαπάει τη μόδα.

Μπήκε ο Ιούνιος! 10 προσεγμένα σύνολα για να είσαι κομψή κάθε μέρα

Η ομορφιά -που, ναι, ok, πρόκειται για ένα πολύ ωραίο και λαμπερό κορίτσι- είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το στυλ. Το τελευταίο χρειάζεται γούστο, προσωπικές πινελιές και φαντασία. Η Palermo σίγουρα την έχει!




The Palermo Style

Η inlfuencer slash επιχειρηματίας (σ.σ. Μην ξεχνάς ότι από το 2010 ίδρυσε το δικό της brand με την Roberta Freymann) δίνει καθημερινά έμπνευση για τις δικές σου εμφανίσεις. Από το τι θα φορέσεις το πρωί στο γραφείο, πώς θα εντυπωσιάσεις τις φίλες σου στο brunch, μέχρι το πώς θα γίνεις λαμπερή για το ποτό σου το βράδυ.

Η ίδια προτιμάει πιο κλασικό στυλ, λατρεύει τα μονοχρωματικά ρούχα και οι πιο «τολμηρές» της κινήσεις αφορούν περισσότερο στα υφάσματα και τους όγκους.

Μιας που μιλάμε για κλασικό στυλ, δες και 7 nude σανδάλια που ταιριάζουν με όλα τα καλοκαιρινά φορέματα

Έχεις όρεξη για νέα looks; Στην παρακάτω gallery θα βρεις 7 εμφανίσεις της Palermo που δημοσιεύτηκαν στο Instagram και γέμισαν με δεκάδες likes -και πολύ λογικό!-.