Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε το πιο σέξι cut-out dress της σεζόν

Νατάσσα Σχοινά
Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε το πιο σέξι cut-out dress της σεζόν

Αέρινο ύφασμα, έντονο print και κομψότητα. Ό,τι, δηλαδή, θέλεις για την καλοκαιρινή σου βόλτα.

Τα μέσα του Ιουνίου πλησιάζουν με γοργούς ρυθμούς. Η γκαρνταρόμπα σου έχει ήδη γίνει καλοκαιρινή και έχεις κρατήσει μόνο μερικές ελαφριές ζακέτες ή κάποιο denim jacket για τα βράδια που υπάρχει περισσότερη δροσιά.

Το cut-out φόρεμα για σέξι εμφανίσεις

Οι αγαπημένες σου επιλογές συνήθως συνοψίζονται σε σορτσάκια, φούστα και εκείνα τα φορέματα που θες να φοράς καθημερινά αλλά δεν μπορείς να το κάνεις. Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε ένα super sexy, cut-out φόρεμα που μάλλον θα κάνει τις βόλτες της λίγο πιο hot.

7 διακριτικά σουτιέν ιδανικά για ρούχα με λεπτά υφάσματα

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η παρουσιάστρια πόζαρε στον φακό φορώντας ένα maxi σχέδιο που άφηνε ακάλυπτη τη μέση υπενθυμίζοντας ότι μπορείς να είσαι hot χωρίς να χάνεις καθόλου από την κομψότητά σου. Φάνηκε, επίσης, για άλλη μία φορά πόση δουλειά έχει κάνει στο σώμα της με τη γυμναστική.




Prints + Nude = Love

Πρόκειται για ένα φόρεμα από αέρινο ύφασμα και τροπικά χρώματα με έντονους όγκους στα μανίκια. Ακριβώς επειδή το βασικό της outfit ήταν πολύ επιβλητικό, προτίμησε να το συνδυάσει με ένα ζευγάρι κλασικά και passe-partout nude σανδάλια, κολακευτικά για τα πόδια, χωρίς να τραβούν τα βλέμματα από το βασικό item του outfit.

Δες στη συνέχεια μερικά σχέδια με τα οποία μπορείς να αποκτήσεις παρόμοιο look. #summervibes