Η Ιωάννα Μαλέσκου υιοθέτησε το μεγαλύτερο denim trend της σεζόν

Η Ιωάννα Μαλέσκου υιοθέτησε το μεγαλύτερο denim trend της σεζόν

Η τάση που θα απογειώσει τα καθημερινά μας looks.

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται καθημερινά στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Η ξανθιά παρουσιάστρια συγκαταλέγεται φέτος στις πιο chic γυναίκες της Ελληνικής τηλεόρασης με κάθε της look να είναι εμφανώς καλύτερο από το προηγούμενο.

Ωστόσο εμείς μόλις εντοπίσαμε το outfit που μας «έκλεψε την καρδιά» και ομολογουμένως θέλουμε να φορέσουμε εδώ και τώρα. Η Ιωάννα υιοθέτησε μία από τις κυρίαρχες τάσεις της φετινής χρονιάς που δεν είναι άλλη από το ψηλόμεσο τζιν καμπάνα (high waisted jeans). Έχει 60's-70's επιρροές και αγαπήθηκε όσο τίποτε άλλο εκείνη την εποχή. Όλα δείχνουν ότι φέτος επιστρέφει δυναμικά και είναι η no1 επιλογή στα jeans.

Κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις όλα όσα μας αποκάλυψε η στυλίστρια της Ιωάννας, Αγγελική Μαρτσέκη.

https://www.instagram.com/p/CP3U_rcpiFT

To συγκεκριμένο τζιν είναι άνετο, πρακτικό και πάρα πολύ κομψό. Ακριβώς επειδή είναι ψηλόμεσο, κολακεύει τη σιλουέτα και δίνει την εντύπωση ότι έχεις ψηλόλιγνα πόδια. Φρόντισε να επιλέγεις παντελόνια όπου η καμπάνα ξεκινάει από το γόνατο και μην ξεχνάς να ολοκληρώνεις το look με ένα ζευγάρι τακούνια της επιλογής σου.

Πηγή φωτογραφιών: @imaleskou

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το look που ξεχωρίσαμε.