Τα MAD VMA 2021 έρχονται - Οι glam εμφανίσεις που συζητήθηκαν πολύ!

Νατάσσα Σχοινά
Τα MAD VMA 2021 έρχονται - Οι glam εμφανίσεις που συζητήθηκαν πολύ!

Θυμάσαι την Έλενα Παπαρίζου με σούπερ λαμπερό μίνι ή με εκείνο το υπέροχο πράσινο φόρεμα on stage και την Φουρέιρα με σέξι λευκό cut out φόρεμα στο red carpet; Πόσες εμφανίσεις μπορείς ακόμα να θυμηθείς; 

Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν τη μεγάλη βραδιά των Mad Video Music Awards 2021 (25/6). Για 18η χρονιά και μετά από αρκετούς μήνες πανδημίας και αβεβαιότητας, το λαμπερό γεγονός ετοιμάζεται να δώσει δυναμικά τα δικά του summer vibes στο φετινό καλοκαίρι.

Στην εκδήλωση της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, οι θεατές θα απολαύσουν την απονομή των μουσικών βραβείων και θα δουν τα live acts των αγαπημένων του καλλιτεχνών, την ώρα που οι μεγάλες οθόνες θα προβάλλουν άλλα 15 acts σε άλλο χώρο. Όσο, όμως, περιμένουμε τις νέες εμφανίσεις των celebrities, υπάρχουν και εκείνες που έχουν ήδη συμβεί μέσα στα τελευταία χρόνια και που ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσουμε.




Από το stage των MAD Video Music Awards στους δρόμους της πόλης

Η διοργάνωση των MAD VMAs είναι μία από τις πιο λαμπερές κάθε χρονιάς στη χώρα μας, γι’ αυτό και οι ενδυματολογικές επιλογές των καλλιτεχνών αποτελούν το θέμα συζήτησης που συναγωνίζεται το performance πάνω στο stage.

Κάτι από τα (πολύ) παλιά: 4 εμφανίσεις στα Mad Video Music Awards που κανείς μας δε θυμάται


https://www.instagram.com/p/BGMmh2ClpVx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πολλές φορές, αυτές οι επιλογές μετατρέπονται στα hot trends του καλοκαιριού και καθορίζουν το street style της καθημερινότητας. Halter tops, κορμάκια μέσα από παντελόνια, αέρινα φορέματα με υφάσματα που θυμίζουν σελίδες περιοδικού, και πολλά άλλα.


Τα MAD VMA βέβαια είναι πάνω από όλα μουσικές, τραγούδια και δυνατά summer vibes! Πάτησε το link, ανέβασε την ένταση και άκου ξανά 10 συνεργασίες που μας έφτιαξαν τα καλοκαίρια μας!




Οι εμφανίσεις που δε θα ξεχάσουμε

Ελένη Φουρέιρα, Μαίρη Συνατσάκη, Λάουρα Νάργες, Demy είναι μόνο μερικά από τα κορίτσια που έκαναν τον φωτογραφικό φακό να λάμψει πάνω τους και το κοινό να μην μπορεί να τις ξεχάσει.

MadVMA2018: Η Ελένη Φουρέιρα στην πιο σέξι της εμφάνιση πάνω στην σκηνή

Θυμίσου μερικές από τις κορυφαίες, glam εμφανίσεις των MAD VMA στην παρακάτω gallery και stay tuned για το φετινό κόκκινο χαλί: