Ειρήνη Παπαδοπούλου: Λατρέψαμε το λεοπάρ μπικίνι της (+10 για να διαλέξεις)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ειρήνη Παπαδοπούλου: Λατρέψαμε το λεοπάρ μπικίνι της (+10 για να διαλέξεις)

Η τραγουδίστρια μας έδωσε έμπνευση για τις beachwear εμφανίσεις μας.

Σάββατο σήμερα κι αν βρίσκεσαι ακόμη στη πρωτεύουσα, μην χάνεις άλλο χρόνο! Άνοιξε το συρτάρι, φόρεσε ένα μαγιό και τρέξε να δροσιστείς στην πιο κοντινή παραλία. Η θερμοκρασία είναι για ακόμη μια φορά στα ύψη και η βουτιά στην Αθηναϊκή ριβιέρα είναι για μένα μονόδρομος.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις καλοκαιρινές μου διακοπές έχει ήδη ξεκινήσει γι' αυτό συνεχίζω να αναζητώ ένα ακόμη bikini που θα ολοκληρώσει τις φετινές beachwear εμφανίσεις μου. Η αλήθεια είναι πως έχω πολλά, διαφορετικά σχέδια ωστόσο λίγα είναι εκείνα που με κάνουν να νιώθω άνετα και παράλληλα προσφέρουν την απαραίτητη στήριξη στο στήθος μου (κορίτσια είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνετε τι εννοώ!).



20 τέλεια bikinis μόνο για εσένα. Κάνε κλικ εδώ για να τα ανακαλύψεις.

Έτσι όπως ήμουν σπίτι και έκανα scroll, στο feed μου εμφανίστηκε ένα post της Ειρήνης Παπαδοπούλου με ένα θεϊκό animal print μαγιό. Η τραγουδίστρια και πρώην #SurvivorGirl φόρεσε ένα μικρό λεοπάρ μπικίνι και δεν σου κρύβω πως με έπεισε να προσθέσω asap ένα στην καλοκαιρινή μου γκαρνταρόμπα.

https://www.instagram.com/p/CQgdcWBMMU5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ιδανικό για τις βουτιές των διακοπών, το animal print bikini θα σε κάνει πιο εξωτική και σέξι στο λεπτό. Μπορείς επίσης να φορέσεις το πάνω μέρος του μαγιό σαν bralette (με παντελόνια, σορτς ή φούστες) και να συνθέσεις μοναδικά all day σύνολα.

Δυνάμωσε όμως τώρα τα ηχεία και απόλαυσε το απόλυτο καλοκαιρινό τραγούδι της Ειρήνης Παπαδοπούλου.



Πηγή κεντρικής: @eirini_papadopoulou

Στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα μερικά από τα ωραιότερα animal print μπικίνι της αγοράς ώστε να επιλέξεις το αγαπημένο σου.