H Κατερίνα Παπουτσάκη φόρεσε το must-have κομμάτι για τα καλοκαιρινά μας looks

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Κατερίνα Παπουτσάκη φόρεσε το must-have κομμάτι για τα καλοκαιρινά μας looks

Η ηθοποιός μας έδωσε έμπνευση για τις μελλοντικές μας εμφανίσεις.

Δευτέρα σήμερα και η επιστροφή στο γραφείο μας χαροποίησε για ένα και μόνο λόγο: την υπέροχη δροσιά που μας παρέχει το air condition. O υδράργυρος βρίσκεται για ακόμη μια ημέρα στα ύψη και όσες παραμένουμε στην πρωτεύουσα προσπαθούμε να φορέσουμε ό,τι πιο άνετο και δροσερό υπάρχει στην γκαρνταρόμπα μας.

Ως γνωστόν όλες scroll-άρουμε ολημερίς και ολονυχτίς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά παίρνουμε έμπνευση από τις αγαπημένες μας celebrities σε θέματα στυλ. Η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram όπου ποζάρει αγκαλιά με την πανέμορφη γάτα της. Η αλήθεια είναι πως η υπέροχη printed ολόσωμη φόρμα που επέλεξε να φορέσει μου «έκλεψε» από την πρώτη κιόλας ματιά την καρδιά.

Άνετη, θηλυκή και ευκολοφόρετη, αποτελεί must-have κομμάτι για τις ημέρες των διακοπών και όχι μόνο. Μπορείς να την φορέσεις από το πρωί στο γραφείο, σε ένα επαγγελματικό ραντεβού, ακόμη και σε μια βραδινή έξοδο με φίλες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μικρές προσθήκες στα αξεσουάρ όπως ένα ψάθινο τσαντάκι ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

«Τα χάσαμε» με το υπέροχο σπίτι της Κατερίνας Παπουτσάκη στο κέντρο της Αθήνας. Kάνε κλικ εδώ για να το δεις.

https://www.instagram.com/p/CPxW6rJgzeZ

Πώς θα την φορέσεις αυτό το καλοκαίρι

1) Με σανδάλια και ψάθινη τσάντα...για πρωινές εμφανίσεις

2) Mε ψηλές πλατφόρμες...για μια βραδινή έξοδο

3) Με sneakers...από το πρωί ως το βράδυ

Πηγή κεντρικής: @katerina_papoutsaki

11 λευκές ολόσωμες φόρμες που θα φοράς στην πόλη αλλά και στο νησί. Κάνε κλικ εδώ για να τις δεις όλες.

Στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα μερικές από τις ωραιότερες ολόσωμες φόρμες της αγοράς για τις all day εμφανίσεις σου.