11 λευκές ολόσωμες φόρμες που θα φοράς στην πόλη αλλά και στο νησί

Τσακιρίδου Χριστίνα
11 λευκές ολόσωμες φόρμες που θα φοράς στην πόλη αλλά και στο νησί

Το απόλυτο must-have της καλοκαιρινής σου γκαρνταρόμπας.

Είναι εντυπωσιακές, ευκολοφόρετες και κολακεύουν κάθε σωματότυπο. Ο λόγος για τις ολόσωμες φόρμες (jumpsuits), το πιο αγαπημένο και go-to κομμάτι των διακοπών και όχι μόνο. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και με τις κατάλληλες προσθήκες να συνθέσουν υπέροχα καλοκαιρινά looks. Το λευκό χρώμα είναι η πιο fresh επιλογή για αυτή την περίοδο αφού θα σε δροσίσει και θα αναδείξει πλήρως το μαύρισμά σου.

Πώς να τη φορέσεις

Το συγκεκριμένο ρούχο αποτελεί από μόνο του ένα ολοκληρωμένο σύνολο ωστόσο πολλές γυναίκες το αποφεύγουν γιατί θεωρούν ότι δεν θα βρουν το σχέδιο που τις κολακεύει. Επιλέγοντας όμως το σωστό κόψιμο μπορείς να είσαι καλοντυμένη με ένα μόνο item για πολλές, διαφορετικές περιστάσεις. Στο γραφείο, σε μια έξοδο με φίλες ή στις βόλτες που θα κάνεις στο νησί, η λευκή ολόσωμη φόρμα μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη.



Οι ψηλές γυναίκες καλό θα είναι να επενδύουν σε ολόσωμες φόρμες με φαρδιά γραμμή (wide leg) που φτάνουν μέχρι το πάτωμα. Από την άλλη μεριά οι πιο petite είναι προτιμότερο να επιλέξουν κάποια στενή-εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα που θα κολακέψει στο έπακρο τις αναλογίες τους.

https://www.instagram.com/p/CNmnQdolJCm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για να ολοκληρώσεις κομψά την εμφάνισή σου επίλεξε ένα ζευγάρι σανδάλια ή πλατφόρμες που θα προσθέσουν extra ύψος. Μπορείς πάντα να φορέσεις την αγαπημένη σου ζώνη για να τονίσεις τη μέση σου και να προσθέσεις στυλ στην τελική σου εικόνα.

Πηγή κεντρικής: @oliviaculpo

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις πώς να φορέσεις τα λευκά ρούχα σου για να ξεχωρίσεις.



Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις 11 λευκές ολόσωμες φόρμες για κάθε γούστο και στυλ.