H Florence Pugh με φόρεμα Prada για την προώθηση της ταινίας «Black Widow»

Sabine Camhi
H Florence Pugh με φόρεμα Prada για την προώθηση της ταινίας «Black Widow»

Ο διάβολος φοράει Prada και το ίδιο κάνει και η Florence Pugh!

Οι βροχές στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν σταμάτησαν την Florence Pugh, καθώς προωθούσε την επερχόμενη της ταινία, Black Widow, και φορούσε Prada από την κορυφή έως τα δάχτυλα.



Η Pugh υποδύεται στην ταινία μια Ρωσίδα κατάσκοπο, την Yelena Belova, και μπορούμε να πούμε πως το σύνολο που επέλεξε, δηλαδή ένα φόρεμα σαλοπέτα και chunky μπότες που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα στους celebs, είναι κάτι που σίγουρα θα φορούσε μία κομψή agent εκτός υπηρεσίας.

Η Florence ολοκλήρωσε το σύνολό της με κοκαλάκια μαλλιών διακοσμημένα με το logo του brand. Η Βρετανίδα ηθοποιός μπορεί να έχει τη βάση της στο Λος Άντζελες όμως σίγουρα της αρέσει που βρίσκεται πίσω στην πατρίδα της.

Η Pugh και η στυλιστριά της, Rebecca Corbin-Murray, έχουν δημιουργήσει μια γκαρνταρόμπα η οποία αψηφά την έλλειψη λάμψης γύρω από τις εικονικές εμφανίσεις.

Το στυλ της Florence Pugh

Εκτός από την punk εμφάνισή της, η ταλαντούχα ηθοποιός έχει φορέσει ένα bodycon φόρεμα από τον οίκο Louis Vuitton, ένα εντυπωσιακό little black dress του Versace, και ένα mini φόρεμα Casablanca με μοτίβο συνδυασμένο με μπότες πλατφόρμα του οίκου Giambattista Valli.

Curvy Style: 7 τρόποι να φορέσεις το little black dress στο πρώτο σας ραντεβού

Και στο παρελθόν η Florence Pugh έχει επιλέξει εντυπωσιακά κομμάτια που τράβηξαν πάνω της όλα τα βλέμματα. Μήπως είναι ήδη το fashion icon του ’21;



Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις όλες τις μαγικές εμφανίσεις της ηθοποιού για την προώθηση της νέας της ταινίας,