Τα 9 πιο ακριβά red carpet looks στην ιστορία της μόδας - Εξωπραγματικά τα ποσά τους

Sabine Camhi
Τα 9 πιο ακριβά red carpet looks στην ιστορία της μόδας - Εξωπραγματικά τα ποσά τους

Από την Audrey Hepburn έως την Lady Gaga, ανακάλυψε τις πιο ακριβές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί!

Χλιδή και glamour! Από τα Oscars στο MET Gala, στο κόκκινο χαλί οι celebrities εμφανίζονται με τα πιο εντυπωσιακά φορέματα. Φυσικά, όλα αυτά έχουν κάποιο κόστος, το οποίο μπορεί να ξεπεράσει τις καλύτερες εικασίες μας και μόνο ένα κόσμημα μπορεί να εκτοξεύσει τις τιμές.

Αναρωτήθηκες, λοιπόν, ποτέ ποιες είναι οι πιο ακριβές εμφανίσεις στην ιστορία της μόδας; Με αφορμή το φετινό Φεστιβάλ Καννών, θέλησα να δούμε και να θυμηθούμε μαζί τις 9 πιο ακριβές εμφανίσεις. Κάποια από τα σύνολα είναι αξέχαστα και έχουν ριζωθεί στις μνήμες μας.

Φεστιβάλ Καννών: Οι λαμπερές εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί



Το αμέσως αναγνωρίσιμο Dior στράπλες φόρεμα της Jennifer Lawrence, από τα Oscars του 2014, είναι ένα παράδειγμα. Το ίδιο ισχύει και για το δαντελωτό Givenchy φόρεμα της Audrey Hepburn από το 1954. Άλλες, εν τω μεταξύ, αντλούν φήμη από τα εντυπωσιακά αξεσουάρ τους.



Στην κορυφή, δεν βρίσκουμε άλλη από την Lady Gaga! Η τραγουδίστρια και ηθοποιός έσπασε όλα τα ρεκόρ σε ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την καριέρα της (και δεν εννοούμε τα φορέματα με κρέας ή τις τολμηρές εμφανίσεις). Για να σου δώσουμε ένα hint, η πιο «φτηνή» εμφάνιση στην λίστα μας στοίχισε $174,018. Υπολόγισέ τα και σκέψου πόσο μπορεί να έκανε αυτή της Lady Gaga. Πιθανότατα όμως θα σοκαριστείς με το αποτέλεσμα.

Μάθε περισσότερα στην gallery παρακάτω: