Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το crop top με τον πιο chic τρόπο- Πώς θα αντιγράψεις το look

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το crop top με τον πιο chic τρόπο- Πώς θα αντιγράψεις το look

Η παρουσιάστρια μας ενέπνευσε για μία ακόμη φορά σε θέματα στυλ.

Στην τελική ευθεία για το φινάλε της φετινής τηλεοπτικής σεζόν έχει μπει η Ιωάννα Μαλέσκου που μας κρατά ακόμη συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και την εκπομπή "Love it". H παρουσιάστρια ήταν αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τηλεοπτικά πρόσωπα της φετινής χρονιάς με κάθε της εμφάνιση να κλέβει τις εντυπώσεις.

Πίσω από τις επιτυχημένες και άκρως θηλυκές ενδυματολογικές επιλογές της Ιωάννας κρύβεται η στυλίστρια της, Αγγελική Μαρτσέκη (@tzela), η οποία έχει βρει ακριβώς τι ταιριάζει στην όμορφη παρουσιάστρια. Το μόνο βέβαιο είναι πως η newcomer της μεσημεριανής ζώνης κέρδισε επάξια μια θέση στην λίστα των πιο καλοντυμένων γυναικών της Ελληνικής τηλεόρασης.

Η εμφάνιση που ξεχωρίσαμε

maleskou3

Με μια υπέροχη printed ψηλόμεση παντελόνα και μαύρο crop top με βολάν εμφανίστηκε σήμερα η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του "Love it'. Το στενό παντελόνι αναδείκνυε πλήρως το καλλίγραμμο κορμί της ενώ το κοντό μπλουζάκι της άφηνε ακάλυπτη την περιοχή της κοιλιάς προσθέτοντας ένα sexy twist στο look της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου υιοθέτησε το μεγαλύτερο denim trend της σεζόν



Η καυτή πόζα της Ιωάννας Μαλέσκου με μαγιό και το μήνυμα-καρφάκι για τα τηλεοπτικά!

Πώς θα φορέσεις το crop top

1) Με τζιν καμπάνα και πλατφόρμες

2) Με φούστες και σανδάλια

3) Με ψηλόμεσα σορτς και πέδιλα

4) Με ψηλόμεση παντελόνα (όπως η παρουσιάστρια) και mules



Πηγή κεντρικής: @imaleskou

Στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα μερικά από τα ωραιότερα μαύρα crop tops της αγοράς για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.