Τι φοράει η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σου σειράς; Θα μάθεις σε αυτά τα Insta accounts

Sabine Camhi
Τι φοράει η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σου σειράς; Θα μάθεις σε αυτά τα Insta accounts

Γιατί φυσικά και θέλεις να αντιγράψεις τους αγαπημένους σου celebrities.

Με την επίδραση των κοινωνικών μέσων στην μόδα να αυξάνεται όλο και περισσότερο, τα «closet accounts» έχουν καταλάβει το Instagram. Οι «λογαριασμοί ντουλάπας» είναι ουσιαστικά λογαριασμοί που δημοσιεύουν στοιχεία για τα ρούχα που φορούν οι διασημότερες προσωπικότητες ή για outfits που βλέπουμε σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

Σειρές που βασίζονται στη μόδα, όπως το Gossip Girl, έχουν πολλούς λογαριασμούς όπου οι χρήστες δημοσιεύουν λεπτομέρειες από εμφανίσεις της Blair, της Serena και της Jenny. Σειρές, όπως το Euphoria και το Outerbanks, έχουν επίσης αυτούς τους λογαριασμούς, με λεπτομέρειες για το τι φόρεσε κάθε χαρακτήρας στα επεισόδια.

7 αναδυόμενα brands που θα εμφανιστούν στο Gossip Girl reboot & θα τα φορούν όλα τα κορίτσια

Διάσημοι όπως η Zendaya, η Beyoncé και η Rihanna έχουν λογαριασμούς που αναφέρουν λεπτομερώς τι φόρεσαν σε εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί, και σε άλλες εκδηλώσεις.



Αυτοί οι λογαριασμοί ουσιαστικά ψάχνουν να βρουν τα κομμάτια που φοράνε οι celebrities και μετά δημοσιεύουν τους σχεδιαστές αυτών των ρούχων, τα αξεσουάρ που φόρεσαν και το κόστος όλης της εμφάνισης. Πολλοί από αυτούς τους λογαριασμούς έχουν πάρα πολλούς ακόλουθους που κυμαίνονται από πέντε χιλιάδες έως και πεντακόσιες χιλιάδες. Aυτό μας δείχνει πως έχουν σίγουρα διαμορφώσει τον τρόπο που πολλοί νέοι ψωνίζουν και διευκολύνουν όσους θέλουν να ντυθούν όπως οι αγαπημένοι τους celebs.

Αν θες λοιπόν να μάθεις ποια είναι τα αγαπημένα μας closet accounts, τότε συνέχισε παρακάτω.