Συγγνώμη, Rihanna, η Carrie Bradshaw φόρεσε πρώτη το tiny shorts 21 χρόνια πριν

Νατάσσα Σχοινά
Συγγνώμη, Rihanna, η Carrie Bradshaw φόρεσε πρώτη το tiny shorts 21 χρόνια πριν

And just like that, η Rihanna ήταν σαν να ξεπήδησε από σκηνή του Sex and the City!

Όταν η Rihanna έχει στο προσκήνιο ως πρόσωπο και ως θέμα, η πορεία της σκέψης ταξιδεύει πάνω σε μία πολύ καθιερωμένη πορεία, τουλάχιστον όσον αφορά στο στυλ και στην αισθητική της. Δυναμισμός, ροκ διάθεση, sex appeal, τολμηρά ρούχα που τονίζουν τις αναλογίες της και απουσία περιορισμών από γραπτούς και άγραφους νόμους.

Η Rihanna είναι ένα κορίτσι που ανέκαθεν είχε τον δικό του χαρακτήρα. Είτε σκέφτεσαι εμφανίσεις πάνω στο stage, όπως το total pink outfit που φόρεσε το 2016 στα MTV Video Music Awards, είτε για μία απλή καθημερινή εμφάνιση, όπως η πρόσφατη στο πλευρό του συντρόφου της, A$AP Rocky.




Το tiny shorts της Riri

Η τραγουδίστρια είπε να εκμεταλλευτεί τις υψηλές θερμοκρασιακές συνθήκες και να φορέσει ένα πολύ δροσερό outfit, αποτελούμενο από μία μπλούζα με φωτιές και ένα tiny denim shorts με πέδιλα.

https://www.instagram.com/p/CR5cJLrj-Gp


Το εν λόγω είδος denim έχει ένα σχέδιο που σηκώνεται πιο ψηλά στο πλάι των μηρών, κερδίζοντας επάξια τη θέση του στις πιο «τολμηρές» επιλογές για bottoms. Ωστόσο, υπάρχει κάτι άλλο πίσω από αυτό…

Η Carrie Bradshaw, που την υποδύθηκε η Sarah Jessica Parker στο Sex and the City, είχε προλάβει την Riri εδώ και αρκετά χρόνια. Τότε που μαζί με τις φίλες της έκαναν roof party και η Carrie φορούσε ένα floral κορμάκι με ένα tiny shorts.

sex and the city

Sex and the City: Η μεγάλη στυλιστική αλλαγή της Carrie Bradshaw στο reboot

Παρθενογένεση δεν υπάρχει, οπότε το ότι μία στυλάτη σταρ, όπως η Rihanna υιοθέτησε το look μίας άλλης στυλάτης (τηλεοπτικής) προσωπικότητας δε σου κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση.

Αν, τώρα, σου άρεσε αυτό το στυλ short, ρίξε και μια ματιά στη συνέχεια.

tiny shorts


Denim Shorts, Y/PROJECT

tiny shorts

Και, φυσικά, τα tiny shorts κυκλοφορούν σε διάφορα υφάσματα ανάλογα με το γούστο σου.

High-rise knit shorts, Balmain

Αν νόμιζες ότι τελειώσαμε, περίμενε γιατί σε περιμένουν κι άλλες fashion #hot φωτογραφίες της Rihanna: