Sex and the City: Η μεγάλη στυλιστική αλλαγή της Carrie Bradshaw στο reboot

Νατάσσα Σχοινά
Sex and the City: Η μεγάλη στυλιστική αλλαγή της Carrie Bradshaw στο reboot

Η πρωταγωνίστρια της σειράς άφησε πίσω το statement item της για μία πιο comfy επιλογή.

Το reboot του Sex and the City άρχισε γυρίσματα και όλες οι πιστές fans της παρέας των κοριτσιών έχουν συντονιστεί για κάθε update. Οι πρωταγωνίστριες έχουν πια μεγαλώσει, έχουν πάρει τους δικούς τους δρόμους, αλλά η Carrie Bradshaw aka Sarah Jessica Parker παραμένει σε κάθε φωτογραφία πρωταγωνίστρια.

Η Samantha Jones (Kim Cattral) δεν είναι πια μαζί τους κι αυτό είναι κάτι που το κοινό θα δυσκολευτεί να συνηθίσει, όμως, αυτή δεν είναι και η μοναδική αλλαγή στο show.



Τα stilettos της Carrie

Αν μία στυλιστική επιλογή μπορούσε να χαρακτηρίσει την Carrie, τότε σίγουρα αυτή ήταν τα stilettos της. Τα είχε σε αφθονία. Έπιαναν τη μισή της ντουλάπα και τα συνδύαζε με κάθε ρούχο, σε κάθε περίσταση, για κάθε ώρα.

https://www.instagram.com/p/CRHP4t5C1rk

Ωστόσο, από τις φωτογραφίες των γυρισμάτων, τα διάσημα παπούτσια της φαίνεται να λείπουν. Τη θέση τους έχουν πάρει πλατφόρμες, χοντρά τακούνια και τα κλασικά Mary Janes, όπως αυτά του οίκου Celine που φοράει στην πρώτη επίσημη φωτογραφία της σειράς.

https://www.instagram.com/p/CRXkzQcjbKS

Η Carrie μάλλον κάνει μία στροφή σε πιο comfy looks, πάντα βασιζόμενα στα trends της μόδας αλλά με μεγαλύτερη άνεση. Αυτά που συνδυάζουν τη θηλυκότητα με την πρακτικότητα και που μπορούν να φορεθούν με μεγαλύτερη ευκολία ακόμα και σε πιο καθημερινές περιστάσεις, όπως ο καφές ή το γραφείο.