Η Meghan Markle φόρεσε το πιο τέλειο work-from-home σύνολο

Sabine Camhi
Η Meghan Markle φόρεσε το πιο τέλειο work-from-home σύνολο

Η Δούκισσα έκανε και ένα πολύ γλυκό αφιέρωμα στα παιδιά της!

Η Meghan Markle φαίνεται να έχει μια λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε όλοι τον τελευταίο χρόνο: να βρούμε το κατάλληλο work-from-home outfit. Την Τετάρτη, η Δούκισσα του Σάσεξ κυκλοφόρησε ένα βίντεο για την πιο πρόσφατη πρωτοβουλία της για το Archewell Foundation, με το όνομα 40x40 προς τιμήν των 40ων γενεθλίων της.

Στο project αυτό θα ζητήσει από 40 γυναίκες να δωρίσουν 40 λεπτά από τον χρόνο τους για να καθοδηγήσουν άλλες γυναίκες στην επιστροφή τους στην δουλειά μετά την πανδημία του COVID-19. Θα συνεργαστεί, μάλιστα, με πρόσωπα, όπως η Adele, η Amanda Gorman, η Gloria Steinem και η Stella McCartney.

To photo bomb του Harry στα γενέθλια της Meghan και η πρώτη φορά που είδαμε τη Lili (video)


https://www.instagram.com/p/CSJ7cAtHneo


Στο βίντεο, η Markle φοράει ένα λευκό outfit με ένα ασορτί πουλόβερ και τα συνδύασε με Manolo Blahnik κλασσικά suede παπούτσια σε μουσταρδί χρώμα.

meghan markle look

Προς τιμήν των παιδιών της, Archie και Lilibeth, φόρεσε κολιέ με ζώδιο αστερισμός του Ταύρου και του Δίδυμου από την σχεδιάστρια Logan Hollowell με έδρα το Λος Άντζελες.

https://www.instagram.com/p/CSKQgyMHZFw

Από τότε που αποχώρησε από τα βασιλικά καθήκοντα το 2020, η Markle έχει εμφανιστεί δημοσίως κυρίως μέσω του Zoom, όπου φόρεσε business casual looks, από ένα Oscar de la Renta φόρεμα με lemon print έως και ένα Carolina Herrera κόκκινο floral φόρεμα.




Το loungewear θα γίνει αναπόσπαστο μέρος της γκαρνταρόμπας εργασίας μας μετά την καραντίνα. Σύμφωνα με το Stitch Fix, η υπηρεσία styling έχει σημειώσει αύξηση 60% στα αιτήματα για φορμάκια και ολόσωμες φόρμες καθώς και αύξηση των αναζητήσεων για κολάν και loungewear. Άλλα brands, όπως το Skims, έχουν κάνει δημοφιλή τα dressed-up loungewear.

Αν δεν είσαι σίγουρη τι να φορέσεις στο σπίτι όσο εργάζεσαι, σου προτείνουμε να αντιγράψεις το outfit της Markle.

Πηγή: Refinery29