7 φορές που οι celebrities φόρεσαν sneakers στο κόκκινο χαλί

Sabine Camhi
7 φορές που οι celebrities φόρεσαν sneakers στο κόκκινο χαλί

Αποδεικνύουν ότι η άνεση είναι το πιο chic look!

Για εσένα, ποιο είναι το παπούτσι που χαρακτηρίζει το στυλ στο κόκκινο χαλί; Πολύ εκθαμβωτικά μοντέλα και celebrities με ψηλοτάκουνα έρχονται πιθανότατα στο μυαλό σου. Ωστόσο, μέσα στα χρόνια πολλοί διάσημοι φόρεσαν sneakers στο κόκκινο χαλί, αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό από ένα άνετο ζευγάρι παπούτσια.

Φόρεμα με sneakers: Τα επτά αγαπημένα μας σύνολα για το φετινό καλοκαίρι

Αφού η Blake Lively μοιράστηκε μια φωτογραφία της με ένα εκπληκτικό ροζ φόρεμα με κοψίματα του οίκου Prabal Gurung (αξίας $5,000), το οποία συνδύασε με κλασσικά Converse sneakers (αξίας $60) στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του συζύγου της, με τίτλο Free Guy, θυμηθήκαμε ότι μετά από περισσότερο από ένα χρόνο στο σπίτι, δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσικό από το να προσθέσεις μια πινελιά άνεσης στο βραδινό ντύσιμό σου.



Και δεν είναι η μόνη

Η Kristen Stewart αποφεύγει εδώ και χρόνια να φοράει τακούνια ακόμα και ένα λεπτό παραπάνω απ’ ότι χρειάζεται. Στην πρεμιέρα της ταινίας Charlie's Angels στο Λονδίνο, για παράδειγμα, η ηθοποιός φόρεσε ένα ασπρόμαυρο καρό στράπλες φόρεμα και λευκά sneakers της Nike.


https://www.instagram.com/p/B5JCOxfI1oA

Ή θυμάσαι τότε που στο Φεστιβάλ των Καννών το 2018 περπάτησε ξυπόλητη, κρατώντας τις Louboutin γόβες της στο χέρι;



Ανυπομονούμε να δούμε και άλλους celebrities να δείχνουν την αντισυμβατική τους πλευρά στο κόκκινο χαλί φορώντας sneakers. Συνέχισε παρακάτω για να δεις τις πιο αξέχαστες στιγμές μέχρι στιγμής.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP Images