Η Beyoncé έγινε 40 ετών και το γιορτάζουμε με τις πιο σέξι αλλά κομψές της εμφανίσεις

Νατάσσα Σχοινά
Η Beyoncé έγινε 40 ετών και το γιορτάζουμε με τις πιο σέξι αλλά κομψές της εμφανίσεις

Όλα εκείνα τα looks που έκαναν τα φλας των φωτογράφων να μην μπορούν να σταματήσουν να αστράφτουν.

Μοιάζει σαν ψέμα που η Beyoncé είναι πλέον 40 ετών. Ίσως επειδή ανήκει στην κατηγορία εκείνων των celebrities, όπως η Jennifer Lopez, που δε φαίνεται να μπορούν να μεγαλώσουν οπτικά. Εκείνες που δείχνουν σαν να βρίσκονται στα 30 ακόμα και 15 χρόνια μετά.

Η Beyoncé είναι ένα κορίτσι εμφανίστηκε στη δημοσιότητα στα 1990s. Τότε που το στυλ ήταν φανερά πιο pop. Khaki chinos, oversized πουκάμισα, coach και baseball jackets, χαμηλοκάβαλα παντελόνια και μία ιδιαίτερη αγάπη στα χρώματα και στους συνδυασμούς τους.

Praying Queen B GIF by Recording Academy / GRAMMYs

Η Beyoncé φοράει τα διαμάντια της Audrey Hepburn 60 χρόνια μετά το Breakfast at Tiffany's

To στυλ της Beyoncé

Το στυλ της διάσημης σταρ έχει εξελιχθεί πολύ. Θα έλεγε κανείς ότι έχει σημειώσει από τις μεγαλύτερες και πιο έντονες αλλαγές ανά τα χρόνια. Εκεί που αρχικά εμφανιζόταν στα δημόσια events για την προώθηση των τραγουδιών της με πιο καθημερινά, funky φορέματα, ακόμα και denim mini dresses -όπως στα MTV’s 2002-, άρχισε σιγά-σιγά να υπολογίζει περισσότερο τους «άγραφους» κανόνες της μόδας.

beyonce birthday looks6


Η Beyoncé σε press conference για το opening του 40/40 Club στο The Palazzo του Las Vegas (6 Σεπτεμβρίου 2007)

Μαζί με το red carpet των ταινιών που προωθούσε -όπως The Pink Panther (2006), Dreamgirls (2006), Obsessed (2009)- σκεφτόταν τις συμμετρίες, το matching των χρωμάτων και των υφασμάτων, τις ισορροπίες αλλά και την καταλληλότητα του κάθε ρούχου ανάλογα με την περίσταση όπου είχε να εμφανιστεί.



Η σέξι κομψότητα

Ώσπου κατέληξε να φοράει ρούχα που αποτελούν την τελευταία λέξη όχι μόνο της μόδας αλλά και του στυλ. Να εμφανίζεται με φορέματα που έχουν περίτεχνα δημιουργηθεί με διαφάνειες και high slits ώστε το πρώτο πράγμα που να σε προκαλούν να πεις είναι πόσο υπέροχα συνδυάζεται η κομψότητα με το sexiness.

10 stars που διάσημοι σχεδιαστές αρνήθηκαν να τους ντύσουν

beyonce birthday looks4


Με custom Cong Tri στην πρεμιέρα του Lion King στο Λονδίνο (14 Ιουλίου 2019)

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες stop-the-press εμφανίσεις της Beyoncé.