Met Gala 2021: Έτοιμες για χρυσόσκονη; 15 glam εμφανίσεις που θα σε πείσουν (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Met Gala 2021: Έτοιμες για χρυσόσκονη; 15 glam εμφανίσεις που θα σε πείσουν (photos)

Το Met Gala επιστρέφει φέτος και δίνει έμφαση στους Αμερικανούς σχεδιαστές.

Mετά την ακύρωση της μεγάλης γιορτής της μόδας πέρυσι λόγω covid-19, το Met Gala επιστρέφει στις 13 Σεπτεμβρίου 2021 και αναμένεται να στρέψει όλα τα φώτα επάνω του. Πλήθος επωνύμων θα περπατήσει στο κόκκινο χαλί, κάνοντας τα φωτογραφικά φλας να «πάρουν φωτιά».

Κάθε χρόνο στο Met Gala συναντώνται εκπρόσωποι της μόδας και των τεχνών για να γιορτάσουν την εαρινή έκθεση του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης (MET) και να στηρίξουν έμπρακτα τους σκοπούς του.

To Μet Gala επιστρέφει

Το πρώτο μέρος «In America: A Lexicon of Fashion» θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο μετά την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και θα είναι επικεντρωμένο στους σύγχρονους Αμερικανούς σχεδιαστές. Συγκεκριμένα η έκθεση θα ξεκινήσει στις 18 Σεπτεμβρίου. Εν αναμονή κυβερνητικών κατευθυντήριων γραμμών, έχει προγραμματιστεί μια μικρότερη τελετή για τις 13 Σεπτεμβρίου 2021 όπου πολλοί stars αναμένεται να δώσουν το «παρών».

huntington

H Rosie Huntington με pink maxi gown Οscar de la Renta.

Το δεύτερο μέρος (America: An Anthology of Fashion) σχεδιάζεται για τον Μάιο του 2022, τον μήνα κατά τον οποίο παραδοσιακά διοργανώνεται το Met Gala και θα είναι μία γιορτή που θα γιορτάζει και θα σηματοδοτεό τα 300 χρόνια της ιστορίας της αμερικανικής μόδας.

katemoss

H Kate Moss με sequin φόρεμα Marc Jacobs.

Met Gala 2021: Το μεγάλο γεγονός της μόδας επιστρέφει - Όλες οι λεπτομέρειες

https://www.instagram.com/p/CS-lxvaibBN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Θέλαμε συνειδητά να είναι μια γιορτή της αμερικανικής κοινότητας μόδας, η οποία επλήγη τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της πανδημίας», δήλωσε ο Άντριου Μπόλτον. «Νομίζω ότι η αμερικανική μόδα βρίσκεται σε αναγέννηση, με νεαρούς Αμερικανούς σχεδιαστές στην πρωτοπορία των συζητήσεων για τη διαφορετικότητα, τη συμπερίληψη, τη βιωσιμότητα και τη συνειδητή δημιουργικότητα. Το βρίσκω απίστευτα συναρπαστικό», συμπλήρωσε. Και οι δύο εκθέσεις θα διαρκέσουν έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2022.



Πηγή φωτογραφιών: apimages.com