Η Φαίη Σκορδά φόρεσε το total white look όπως καμία άλλη (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Φαίη Σκορδά φόρεσε το total white look όπως καμία άλλη (photos)

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό ντυμένη στα λευκά και εμείς θελήσαμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες πίσω από το κομψό look της.

Η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα του Πρω1νού μας κρατούν συντροφιά για ακόμη μια ημέρα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Καθημερινά από τις 9:50 μέχρι τις 13:00 μαθαίνουμε όλα τα νέα της showbiz και φυσικά αντλούμε έμπνευση σε θέματα στυλ από την πάντα κομψή οικοδέσποινα του Πρω1νού, Φαίη.

Όλες οι λεπτομέρειες για το look της παρουσιάστριας

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό με ένα υπέροχο total white look από την εταιρία BSB. Η στυλίστριά της, Ειρήνη Βάσου μας αποκάλυψε όλα τα fashion details πίσω από αυτή την εντυπωσιακή εμφάνιση και την ευχαριστούμε θερμά.

skorda2

H Φαίη Σκορδά φόρεσε λευκή midi φούστα και crop top BSB ενώ ολοκλήρωσε το outfit με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα YSL από προσωπική συλλογή. Τον λαιμό της κοσμούσε ένα υπέροχο τσόκερ με brilliant από Kessaris. Το συγκεκριμένο look ταίριαζε απόλυτα στην παρουσιάστρια και αναδείκνυε τις αναλογίες της. Η midi φούστα σε συνδυασμό με το crop top έδιναν ένα πιο νεανικό twist διατηρώντας παράλληλα το κύρος στην συνολική της εικόνα.

Το total white look είναι μία από τα πιο κομψές και διαχρονικές τάσεις, ιδανική για τις φθινοπωρινές ημέρες. Το λευκό είναι αναμφίβολα το πιο φωτεινό χρώμα, το οποίο θα αναδείξει το μαύρισμά σου και θα σου χαρίσει outfits που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

https://www.instagram.com/p/CTgyUXjIHyo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το χτένισμα της παρουσιάστριας επιμελήθηκε ο hair expert Βασίλης Μπουλούμπασης ενώ το μακιγιάζ η ταλαντούχα make up artist, Γωγώ Νικηφοράκη.


https://www.instagram.com/p/CThjHUmIUIb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φαίη Σκορδά: Μάθαμε τις λεπτομέρειες του μακιγιάζ της και τι φόρεσε στην πρεμιέρα!

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να δεις καλύτερα την σημερινή εμφάνιση της αγαπημένης μας Φαίης.



Πηγή κεντρικής: @toprwino_ant1