Φαίη Σκορδά: Μάθαμε τις λεπτομέρειες του μακιγιάζ της και τι φόρεσε στην πρεμιέρα!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Φαίη Σκορδά: Μάθαμε τις λεπτομέρειες του μακιγιάζ της και τι φόρεσε στην πρεμιέρα!

Το Πρω1νό έκανε σήμερα πρεμιέρα και εμείς επικοινωνήσαμε με το glam squad της Φαίης Σκορδά για να μάθουμε τα απάντα για το look της!

Η σημερινή Δευτέρα, ήταν μέρα πρεμιέρας για πολλές από τις εκπομπές στην Ελληνική τηλεόραση. Το πρόγραμμα γέμισε με καινούργιες εκπομπές αλλά εμείς παραμένουμε σταθερά πιστές, στο αγαπημένο μας Πρω1νό, αυτό με τη Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη, έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Λιάγκα και μία νέα ομάδα-φωτιά, εμφανίστηκε με ένα κομψό και παράλληλα sexy Dolce & Gabbana φόρεμα από την Grigio Boutique, Christian Louboutin γόβες και κοσμήματα Kessaris.

FAE SKORDA PREMIERA LOOK 1

Υπεύθυνη για το τέλειο Outfit της δεν ήταν άλλη από την στυλίστρια Ειρήνη Βάσου που επιμελείται τα τελευταία χρόνια τη γκαρνταρόμπα της Φαίης και μας έχει χαρίσει μερικές αξέχαστες εμφανίσεις.

Be Happy: Η Γωγώ Νικηφοράκη εξηγεί πώς το μακιγιάζ μπορεί να μεταμορφωθεί σε ευτυχία

Εκείνο ωστόσο που εμάς μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση, δεν ήταν άλλο από το μακιγιάζ της και ευθύς αμέσως επικοινωνήσαμε με τη Γωγώ Νικηφοράκη, τη makeup artist της Φαίης.

Όλες οι λεπτομέρειες για την πρεμιέρα της Φαίης

Η ταλαντούχα Γωγώ απάντησε αμέσως και μας αποκάλυψε τα πάντα: «Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα κομψό, όχι έντονο μακιγιάζ για την πρεμιέρα. Εμπνεύστηκα λοιπόν από το φόρεμά της και τις πασαρέλες των Dolce & Gabbana για το μακιγιάζ της» μας είπε.

«Τονίσαμε τα μάτια με μία γατίσια γραμμή eyeliner και προσθέσαμε ψεύτικες βλεφαρίδες για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα. Διατηρήσαμε το πρόσωπο σε γήινες αποχρώσεις, με φυσικές λάμψεις και ροδαλά χείλη και νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν άψογο» συμπλήρωσε η Γωγώ και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

FAE SKORDA PREMIERA LOOK proionta

Από αριστερά: NYX Professional Makeup, Born to Glow Highlighter Duo. INGLOT, AMC Eyeliner Gel No 77. Ardell, Whispies.

Μάθαμε τα πάντα για το hot μακιγιάζ της Mairiboo απευθείας από τη makeup artist της Γωγώ Νικηφοράκη


https://www.instagram.com/p/CTeagCkq8ol/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μαζί με το χτένισμα που επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης, η Φαίη έμοιαζε να έχει ξεπηδήσει από κάποιο στούντιο της Cinecitta και μας γέμισε έμπνευση για τις δικές μας εμφανίσεις.

Τι μας συμβουλεύει, λοιπόν, η makeup artist της Φαίης;

«Βασικό στοιχείο αυτού του μακιγιάζ ήταν το μαύρισμα και η λάμψη. Η Φαίη ήταν ήδη μαυρισμένη συνεπώς απλά τονίσαμε αυτό το μαύρισμα προσθέτοντας λάμψη. Για να κάνεις το ίδιο, προτείνω να διαλέξεις ένα πολύ διακριτικό bronzer, χωρίς κόκκινους τόνους (τερακόττα) και ένα Highlighter με θερμές αποχρώσεις για ζεστασιά στο πρόσωπο» μας είπε η Γωγώ και έπρεπε να την αποδεσμεύσουμε.

Ξέκλεψε βλέπεις λίγη ώρα στο διάλειμμα για διαφημίσεις ώστε να μας μιλήσει. Ανανεώσαμε ωστόσο το ραντεβού μας και στο εξής θα τα λέμε συχνά. Ευχόμαστε λοιπόν καλή αρχή στη Φαίη και την ομάδα της και ευχαριστούμε τη Γωγώ και τη Βάσω. Τα φιλιά μας στην κυρία Λίτσα!

Ψάχνεις τα πιο hot make up trends του φθινοπώρου; Η Χαρά Παπανικολάου τα εξηγεί όλα