H Iωάννα Μαλέσκου υιοθέτησε την πιο hot τάση στα παπούτσια (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Iωάννα Μαλέσκου υιοθέτησε την πιο hot τάση στα παπούτσια (photos)

Η παρουσιάστρια έκανε μια ακόμη αξιοζήλευτη εμφάνιση.

Η Ιωάννα Μαλέσκου συνεχίζει τα σερί πετυχημένων εμφανίσεων και μας εμπνέει διαρκώς σε θέματα μόδας. Η οικοδέσποινα της μεσημεριανής εκπομπής «Love It» έκανε είσοδο στο τηλεοπτικό πλατό με ένα εντυπωσιακό φθινοπωρινό look που μπορούμε εύκολα να αντιγράψουμε στην καθημερινότητά μας.

Η παρουσιάστρια με το απόλυτο shoe trend της σεζόν

https://www.instagram.com/p/CTjhop6MKrv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η fashion stylist της Ιωάννας, Αγγελική Μαρτσέκη (@tzela) μας αποκάλυψε τα πάντα για το σημερινό look. Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα total white σύνολο φορώντας λευκή ολόσωμη φόρμα από το Attica και το brand «Little Mistress». Το εντυπωσιακό χτένισμα της Ιωάννας Μαλέσκου επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Αυγερινός ενώ το μακιγιάζ η make up artist Χριστίνα Σταματογιαννοπούλου. Οι ολόσωμες φόρμες είναι ό,τι πιο κομψό, άνετο και classy μπορείς να επιλέξεις για το γραφείο ή τις off duty εμφανίσεις σου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου με girly look που όλες θέλουμε να αντιγράψουμε (photos)

maleskou total white2

Τα υπέροχα snake skin ψηλοτάκουνα πέδιλα που ολοκλήρωσαν το outfit είναι custom made από Stelios Aggelaridis. Είναι αναμφίβολα μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και ταιριάζουν άψογα με όλα τα μονόχρωμα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου. Αν θες λοιπόν να αντιγράψεις επιτυχώς την εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου και να κλέψεις τις εντυπώσεις, επένδυσε σε παπούτσια με snake print.

maleskou total white1

Στη gallery που ακολουθεί έχω βρει για εσένα μερικά από τα ωραιότερα snakeskin παπούτσια της αγοράς.