Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το ωραιότερο 70s πουκάμισο για all day εμφανίσεις (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το ωραιότερο 70s πουκάμισο για all day εμφανίσεις (photos)

Η παρουσιάστρια έκανε μια υπέροχη εμφάνιση που μπορείς εύκολα να αντιγράψεις.

Με μια casual αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακή εμφάνιση μας καλησπέρισε σήμερα η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια και η ομάδα της έχουν βρει το μυστικό των ισορροπημένων, classy looks, δίνοντάς μας συνεχώς ιδέες σε θέματα στυλ.

Η οικοδέσποινα του «Love It» έκανε είσοδο στο τηλεοπτικό πλατό του ΣΚΑΙ με ένα φθινοπωρινό outfit που μπορείς πανεύκολα να φορέσεις στο γραφείο ή σε άλλες περιστάσεις.

H Iωάννα Μαλέσκου υιοθέτησε την πιο hot τάση στα παπούτσια (photos)

https://www.instagram.com/p/CTmGdj-N7W3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλες οι λεπτομέρειες για το σημερινό look της παρουσιάστριας

maleskou 70slook

Η αλήθεια είναι πως το σημερινό look της παρουσιάστριας μου άρεσε ιδιαίτερα γι' αυτό και επικοινώνησα άμεσα με την στυλίστριά της, Αγγελική Μαρτσέκη (@tzela) η οποία μου αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες.

maleskou 70slook2

Η Ιωάννα Μαλέσκου εμφανίστηκε στο πλατό με ένα υπέροχο 70s printed πουκάμισο το οποίο συνδύασε με λευκό ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, δημιουργώντας το τέλειο office look. Το σημερινό outfit της παρουσιάστριας είναι από τη συλλογή του Ιταλικού brand Rinascimento. To μακιγιάζ της παρουσιάστριας επιμελήθηκε η make up artist Χριστίνα Σταματογιαννοπούλου ενώ το χτένισμά της ο hair expert, Κωνσταντίνος Αυγερινός.

Οι λευκές ψηλοτάκουνες γόβες της είναι από Envie shoes. Τα παπούτσια με δέσιμο στον αστράγαλο είναι άκρως κομψά ενώ παράλληλα προσφέρουν σταθερό βήμα, αποτελώντας την πιο ασφαλή επιλογή για τις all day εξόδους σου.

Το πουκάμισο είναι αναμφίβολα ένα από τα ωραιότερα fashion items το οποίο μπορεί να φορεθεί με αμέτρητους τρόπους και σε πολλές, διαφορετικές συνθήκες. Μέσα από κοστούμια, με φούστες, τζιν παντελόνια ή ό,τι άλλο επιθυμείς για να συνθέσεις θηλυκά και stylish σύνολα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου με girly look που όλες θέλουμε να αντιγράψουμε (photos)

Στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα μερικές από τις πιο hot λευκές ψηλοτάκουνες γόβες, για να αντιγράψεις επιτυχώς το look της παρουσιάστριας.