Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το matching set με τον πιο στυλάτο τρόπο (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το matching set με τον πιο στυλάτο τρόπο (photos)

Η παρουσιάστρια έκανε μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση στο τηλεοπτικό πλατό.

Με μια απόλυτα κομψή εμφάνιση «έκλεισε» την εβδομάδα η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής «Love It» που προβάλλεται καθημερινά στις 12 από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, έκανε είσοδο στο πλατό με ένα ιδιαίτερο φθινοπωρινό look.

Η Ιωάννα Μαλέσκου υιοθέτησε ένα από τα μεγάλα fashion trends

https://www.instagram.com/p/CTorfxrom0X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορεί εκ πρώτης όψεως να νόμισες πως πρόκειται για mini φόρεμα ωστόσο η παρουσιάστρια επέλεξε ένα matching set σε αποχρώσεις του λευκού, ροζ, κόκκινου και μαύρου. H φαρδιά μαύρη ζώνη που πρόσθεσε στη μέση, έδωσε ένα διαφορετικό twist στη συνολική εμφάνιση, κάνοντας το σύνολο να μοιάζει με φόρεμα.

Οι κορυφαίοι σχεδιαστές σε ολόκληρο τον κόσμο ενσωμάτωσαν φέτος το κλασικό two-piece set στις συλλογές τους, δείχνοντάς μας ότι το trend ήρθε για να μείνει.

Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το ωραιότερο 70s πουκάμισο για all day εμφανίσεις (photos)

maleskou set4

Όλες οι λεπτομέρειες για το σημερινό της look

maleskou set6

Η fashion stylist Αγγελική Μαρτσέκη (@tzela) επιμελείται τις classy εμφανίσεις της Ιωάννας Μαλέσκου και μας αποκάλυψε τα πάντα για το σημερινό look της παρουσιάστριας. Το matching set της παρουσιάστριας είναι από το brand Niriides και τα παπούτσια από προσωπική συλλογή. Το χτένισμα της Ιωάννας επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Αυγερινός ενώ το μακιγιάζ η Χριστίνα Σταματογιαννοπούλου.

H Iωάννα Μαλέσκου υιοθέτησε την πιο hot τάση στα παπούτσια (photos)

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες που εξασφάλισα για εσένα από την υπέροχη σημερινή εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου.