GNTM: Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου με το πιο wow εξώπλατο φόρεμα (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
GNTM: Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου με το πιο wow εξώπλατο φόρεμα (photos)

Το ριάλιτι μοντέλων επέστρεψε ανανεωμένο με την νέα κριτή να πραγματοποιεί μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση.

Πρεμιέρα έκανε το ριάλιτι μοντέλων GNTM για 4η συνεχόμενη σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του STAR. Εκατοντάδες αγόρια και κορίτσια από όλη την Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή στις audiotion θέλοντας να κατακτήσουν τον πολυπόθητο τίτλο του «Next Top Model» καθώς και το χρηματικό έπαθλο.

Η πρώτη εμφάνιση της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου ως κριτής

https://www.instagram.com/p/CTu0vTFM7Ju/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι η νέα προσθήκη της κριτικής επιτροπής με τους: Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη και Ζενεβιέβ Μαζαρί να παραμένουν στα πόστα τους μαζί με τον coach, Γιώργο Καράβα. Το γνωστό μοντέλο και κριτής του GNTM είναι 33 χρονών και έχει ύψος 1.80. Μετρά πολλές σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της, καθώς έχει φωτογραφηθεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και έχει περπατήσει πασαρέλες όπως του Jean Paul Gaultier και πολλών ακόμα σχεδιαστών.



Όλες οι λεπτομέρειες για το look της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στο πρώτο επεισόδιο του GNTM

ismini gntm1

Η κριτής έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο τηλεοπτικό πλατό με neon maxi πορτοκαλί δημιουργία του Στέλιου Κουδουνάρη. Το backless φόρεμα ταίριαζε απόλυτα στο μοντέλο και αναδείκνυε πλήρως τις αναλογίες της.

O fashion stylist Χρήστος Αλεξανδρόπουλος θα επιμελείται τις εμφανίσεις της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στο φετινό GNTM. Το χτένισμα του μοντέλου δημιούργησε ο Βασίλης Στρατηγός ενώ το μακιγιάζ η Μαρίτα Πολίτου.

GNTM: 6 παίκτριες που αποχώρησαν νωρίς και όμως κάνουν ακόμη καριέρα στο modelling

Πηγή κεντρικής: @christos_alexandropoulos