Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε την πιο «Love It» εμφάνιση (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε την πιο «Love It» εμφάνιση (photos)

Η παρουσιάστρια φόρεσε το πιο girly σύνολο και μας έδωσε #inspo για τα επόμενά μας looks.

Διανύουμε τα μισά της εβδομάδας και η αλήθεια είναι πως όλες περιμένουμε πώς και πώς το Σαββατοκύριακο. Το weekend πλησιάζει κι εμείς θέλουμε όσο τίποτα να φορέσουμε τα φθινοπωρινά μας και να βγούμε κομψές στην πόλη.

Την ίδια ώρα η παρουσιάστρια του «Love It», Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μια σούπερ stylish είσοδο στο τηλεοπτικό πλατό που αξίζει να αντιγράψουμε για girly εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/CT1kGL0tnwk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το snake print επέστρεψε! Η Ιωάννα Μαλέσκου με το πιο chic one shoulder κορμάκι (photos)

To girly look που λατρέψαμε- Όλες οι λεπτομέρειες

maleskou kardies3

Η παρουσιάστρια του «Love It» εμφανίστηκε στο πλατό με ένα girly outfit που μας θύμισε έντονα τα σχολικά μας χρόνια. Η fashion stylist της Ιωάννας, Αγγελική Μαρτσέκη (@tzela) μας έδωσε όλα τα fashion details για να αντιγράψεις εύκολα αυτό το υπέροχο look και την ευχαριστούμε θερμά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το matching set με τον πιο στυλάτο τρόπο (photos)

H Iωάννα φορούσε σύνολο από Niriides Acessories το οποίο απαρτιζόταν από μια λευκή mini φούστα και ένα υπέροχο μπλε τοπ με hearts print (τύπωμα καρδούλες) σε άσπρο χρώμα. Η στενή λευκή ζώνη τόνιζε την καλίγραμμη μέση της ενώ η διακριτική λευκή στέκα που τοποθέτησε στα μαλλιά ολοκλήρωσε την εμφάνιση με τον πιο stylish τρόπο. Οι λευκές ψηλοτάκουνες γόβες της ήταν από Envie shoes. Τα μαλλιά της Ιωάννας επιμελήθηκε για ακόμη μια φορά ο Κωνσταντίνος Αυγερινός ενώ το make up η Χριστίνα Σταματογιαννοπούλου.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις φωτογραφίες από το σημερινό look της Ιωάννας Μαλέσκου.