H Ελεονώρα Μελέτη με floral φόρεμα και high heels: So trendy! Πώς θα το φορέσεις (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Ελεονώρα Μελέτη με floral φόρεμα και high heels: So trendy! Πώς θα το φορέσεις (photos)

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Mega Καλημέρα» υιοθέτησε ένα από τα ωραιότερα dress trends.

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει επιστρέψει φέτος στους δέκτες μας μέσα από την συχνότητα του MEGA και την καθημερινή πρωινή εκπομπή της «Mega Kαλημέρα». Μας καλημερίζει στις 7:50 και εμείς συντονιζόμαστε ώστε να ενημερωθούμε για όλες τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Την ίδια ώρα (για να λέμε και την αλήθεια!) αντλούμε συνεχώς έμπνευση από τις ultra chic εμφανίσεις της Ελεονώρας Μελέτη στο τηλεοπτικό πλατό.



Η υπέροχη εμφάνιση της Ελεονώρας Μελέτη

https://www.instagram.com/p/CUKEvCQsN5P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε στο στούντιο με ένα midi floral φόρεμα το οποίο συνδύασε με λευκά peep toe ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το styling επιμελείται ο Πάνος Αλμπάνης ενώ το χτένισμα και το μακιγιάζ δημιούργησε ο Θάνος Βογιατζής.

https://www.instagram.com/p/CUKJ84tIOUZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Floral φόρεμα- Πώς θα το φορέσεις

Μια τάση που αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο αυτή τη σεζόν. Ο λόγος για τα floral φορέματα, αυτά δηλαδή που έχουν τύπωμα με λουλούδια. Κακά τα ψέματα, είναι ό,τι πιο chic και θηλυκό μπορείς να φορέσεις για μια κομψή, ολοκληρωμένη day to night εμφάνιση.

Υπάρχουν σε mini, midi και maxi εκδοχή αν και όλα δείχνουν εξίσου όμορφα και στυλάτα. Τα μακριά, αέρινα φορέματα είναι ιδανική επιλογή για την βόλτα στην πόλη. Για μια πιο σέξι, βραδινή εμφάνιση ένα mini φόρεμα (με cowboy boots) θα συνθέσει το πιο ωραίο φθινοπωρινό outfit. Μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις το ντύσιμό σου με μερικά αξεσουάρ και φυσικά ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα (ή γόβες).

Το vintage trend που αγαπάει η Ελεονώρα Μελέτη είναι η πιο hot τάση της σεζόν

Πηγή κεντρικής: @nonoram