Η total burgundy εμφάνιση της Meghan Markle πρόδωσε το «μυστικό» για να είσαι κομψή όλη την ημέρα

Νατάσσα Σχοινά
Η total burgundy εμφάνιση της Meghan Markle πρόδωσε το «μυστικό» για να είσαι κομψή όλη την ημέρα

Η Meghan βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και το cozy look της εντυπωσίασε - Ό,τι πρέπει για τον φετινό χειμώνα.

Οι εμφανίσεις της Meghan Markle στη Νέα Υόρκη συνεχίζονται και αναμενόμενα τα φλας των φωτογράφων αστράφτουν πάνω της. Δεν αποτελεί πια συνήθεια η Meghan και ο Harry να πραγματοποιούν τακτικές δημόσιες εμφανίσεις, οπότε, τα looks τους, πέρα από ex royal γίνονται το talk-of-the-town που ο κόσμος απολαμβάνει πριν ξανά τελειώσει.

Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, τη δεύτερη, δηλαδή, ημέρα της περιοδείας στη Νέα Υόρκη, η Meghan επισκέφτηκε ένα σχολείο του Harlem φορώντας το πιο άνετο και στυλάτο outfit που χωρίς αμφιβολία θα γίνει αγαπημένο σου, καθώς κρύβει το «μυστικό» για να είσαι ανά πάσα στιγμή κομψή χωρίς να αγχώνεσαι.



Η total burgundy εμφάνιση της Meghan Markle στη Νέα Υόρκη

Η Markle επέλεξε ένα relaxed burgundy suit με Loro Piana κάπα (Loreen Cape in Cashmere Red Pear/spiced Orange), oversized παντελόνι και τα συνδύασε με ίδιου χρώματος Manolo Blahnik high heels. Στο χέρι της φορούσε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι Maison Birks που για πρώτη φορά είδαμε το 2018, αλλά και ένα βραχιόλι Jennifer Meyer.

Το trending κόσμημα της σεζόν είναι η μεγάλη αδυναμία της Meghan Markle

meghan markle total burgundy look2

Το «μυστικό» για να είσαι πάντα κομψή, ανεξάρτητα από περίσταση και ώρα της ημέρας είναι απλό: Φόρεσε ένα total outfit. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βρεις μερικά χρώματα που κολακεύουν εσένα και την επιδερμίδα σου και, μετά, το task σου είναι να βρεις τα κατάλληλα, ίδιας απόχρωσης items για να συνθέσεις το look.



Η Meghan Markle στο Harlem

Ο λόγος της επίσκεψής της στο Harlem ήταν η ανάγνωση του παιδικού βιβλίου, «The Bench», που έγραψε για τον Harry και τη σχέση του με τον Archie. Αναμενόμενα, λοιπόν, επέλεξε μία όχι τόσο αυστηρή εμφάνιση, αλλά μία που αποπνέει άνεση και ασφάλεια στο παιδικό περιβάλλον όπου βρέθηκε.

«Το έγραψα όταν είχαμε τον μικρό μας γιο και δεν το έχω διαβάσει σε κανένα παιδί, παρά σε εσάς», είπε η Meghan στους μαθητές.

Τα 2 power looks που επέλεξε η Meghan Markle για το εξώφυλλο του ΤΙΜΕ- Υιοθέτησέ τα κι εσύ!