Dakota Johnson: Η Anastasia του 50 Shades of Grey έγινε 32 - 10 red carpet looks που λατρέψαμε

Νατάσσα Σχοινά
Dakota Johnson: Η Anastasia του 50 Shades of Grey έγινε 32 - 10 red carpet looks που λατρέψαμε

Η Johnson είναι ένα από τα hot ονόματα του Hollywood και το στυλ της αποτελεί έναν από τους λόγους.

Ήταν Φεβρουάριος του 2015. Η πολυαναμενόμενη μεταφορά του πρώτου βιβλίου της E. L. James, «Fifty Shades of Grey», έβλεπε πια την ημερομηνία προβολής της στους κινηματογράφους να γίνεται πραγματικότητα. Οι εικασίες για το cast ήταν πολλές. Τόσο για το γυναικείο όσο και για το ανδρικό lead. Τελικά, η πρώτη θέση καλύφθηκε με ένα πρόσωπο που για πολλούς ήταν άγνωστο και τότε έβρισκε την ευκαιρία του για το μεγάλο breakthrough.

Η Dakota Johnson, κόρη των ηθοποιών Don Johnson και Melanie Griffith, εκμεταλλεύτηκε την εμπορικότητα και τη δημοσιότητα που έφερε το story της Anastasia Steele και έγινε το επόμενο hot όνομα του Hollywood.

dakota johnson red carpet looks712

Έκτοτε, οι προτάσεις για τα πρότζεκτ άρχισαν να έρχονται η μία μετά την άλλη. Η ηθοποιός βρέθηκε να παίζει στο πλευρό μεγάλων ονομάτων του χώρου. Ακόμα και αμφιλεγόμενες παραγωγές, όπως το Suspiria (2018), μία ταινία υπερφυσικού τρόμου και remake της ομώνυμης παραγωγής του 1977 από τον Dario Argento, κέντρισαν το ενδιαφέρον όχι μόνο υποκριτικά αλλά και από άποψη στυλ. Το στυλ μίας νέας ηθοποιού με κλασική αύρα.

Η διάφανη ρόμπα της Dakota Johnson είναι απόδειξη πως μπορείς να φορέσεις loungewear στη δουλειά

Η Dakota Johnson στο red carpet

Η Dakota Johnson λατρεύει τα red carpets και τα red carpets εκείνη. Οι ενδυματολογικές επιλογές που κάνει με τη βοήθεια της ομάδας της είναι από τέτοιες που εύκολα κερδίζουν τον τίτλο των πιο καλοντυμένων. Η σταρ δε φοβάται να τολμήσει. Το κάνει, όμως, με έναν τρόπο που δεν ξεφεύγει από τη βάση της κομψότητας που σαφώς θέλει να έχει.

dakota johnson red carpet looks7

Επιλέγει sheer υφάσματα, κρόσσια, αέρινα σχέδια, λάμψεις, τούλι για να προσθέσει όγκο και fairytale χαρακτήρα. Έχει γίνει η μούσα του Gucci, ενός οίκου που φημίζεται για αυτήν την έντονη αλλά chic του πρακτική. Φοράει τακτικά πουκάμισο στις καθημερινές της εμφανίσεις θυμίζοντας τον δυναμικό και θηλυκό τρόπο που μπορεί να πλαισιώσει ένα σύνολο.



Ακόμα και το στυλ της στα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Persuasion» (σ.σ. η μεταφορά του Netflix που θα κυκλοφορήσει το 2022) αποπνέει κάτι τόσο «δικό της». Έναν vintage αέρα που αναδύεται άκοπα τόσο στην υποκριτική όσο και στον αέρα της.



Η Johnson έγινε σήμερα 32 ετών και το γιορτάζουμε με 10 red carpet looks που λατρέψαμε...