«Spencer»: Λαμπερή πρεμιέρα στο Λονδίνο - Η Kristen Stewart chic n' classy στο red carpet

Νατάσσα Σχοινά
«Spencer»: Λαμπερή πρεμιέρα στο Λονδίνο - Η Kristen Stewart chic n' classy στο red carpet

Η Kristen Stewart έκανε πρεμιέρα ως Lady Diana Spencer με ένα ιδιαίτερα κομψό ρούχο.

Άλλη μία πολυαναμενόμενη ταινία φτάνει να κάνει την πρεμιέρα της στο Λονδίνο, κάνοντάς μας για λίγο να ξεχάσουμε την πανδημία κα να εστιάσουμε μόνο σε ένα πράγμα: το glam του χώρου του θεάματος. Η 31χρονη Kristen Stewart άδραξε την ευκαιρία να υποδυθεί την πριγκίπισσα Diana στο νέο πρότζεκτ του Pablo Larrai, «Spencer», συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα πάνω της.

Χτες, 7 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια του BFI London Film Festival και η Αμερικανίδα ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μία πιο vintage και κλασική επιλογή, όπως ακριβώς αξίζει στον άνθρωπο που υποδύεται τη Lady Spencer.



Diana: Το φόρεμα πίσω από την αφίσα του Spencer και 7 ακόμα looks που θα δεις πάνω στην Stewart

Η εμφάνιση της Kristen Stewart

Η Kristen Stewart, που έκανε το μεγάλο της breakthrough με την ταινία «Twilight» (2008), σηματοδότησε την άφιξή της στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα maxi φόρεμα του οίκου Chanel. Όσον αφορά στα παπούτσια, η ηθοποιός ολοκλήρωσε το look της με πέδιλα Jimmy Choo ‘Minny’.

kristen stewart spencer premiere


Στην πρεμιέρα έδωσαν, φυσικά, το παρών και άλλοι ηθοποιοί από το cast.

kristen stewart spencer premiere4

Η Kristen Stewart έβαλε το κόσμημα της Diana που τώρα φοράει η Kate Middleton

Η ταινία «Spencer»

Η ταινία διαδραματίζεται σε διάστημα τριών ημερών και διηγείται την ιστορία της πριγκίπισσας Diana όταν πήγε στο Sandringham House για τα Χριστούγεννα του 1991. Η σχέση της με τον πρίγκιπα Κάρολο είναι στα χειρότερά της. Οι φήμες περί απιστιών κυκλοφορούν και γίνονται talk-of-the-town. Το gossip για το οποίο όλοι μιλάνε, αλλά κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει επίσημα.



Spencer: Η Kristen Stewart ως Diana-Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer

Στο Sandringham είναι που αποφασίζει να δώσει τέλος στον γάμο της με τον πρίγκιπα της Ουαλίας, παρουσία της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 5 Νοεμβρίου του 2021.