Military style! H Zέτα Μακρυπούλια σου δείχνει πώς να το υιοθετήσεις αυτό το φθινόπωρο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Military style! H Zέτα Μακρυπούλια σου δείχνει πώς να το υιοθετήσεις αυτό το φθινόπωρο

Η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» έκανε μια άκρως κομψή εμφάνιση που όλες αξίζει να αντιγράψουμε.

Για ακόμη μια τηλεοπτική σεζόν, η Ζέτα Μακρυπούλια μας κρατά καθημερινά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του ANT1 και το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «Ρουκ-Ζουκ». Όσο λοιπόν εμείς καθόμαστε αναπαυτικά μπροστά από την τηλεόρασή μας και απολαμβάνουμε το παιχνίδι, την ίδια ώρα ψάχνουμε να αποκωδικοποιήσουμε τα μυστικά πίσω από το απαράμιλλο στυλ της παρουσιάστριας.

Η Ζέτα είναι αναμφίβολα πιο chic από ποτέ, με μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας να οφείλεται στον στυλίστα της, Χρήστο Αλεξανδρόπουλο. Τα υπέροχα σύνολα με τα οποία εμφανίζεται η Ζέτα στο πλατό, αρμόζουν πλήρως στο στυλ, το ύφος και τις εντυπωσιακές αναλογίες της.

Η army εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια που ξεχωρίσαμε

zeta1

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πλατό με ένα υπέροχο, άκρως φθινοπωρινό look. Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε καφέ crop top με έντονες βάτες, ένα από τα μεγαλύτερα trends της περασμένης σεζόν, που όπως φαίνεται επιστρέφει δυναμικά φέτος.

Το μπεζ, loose ψηλόμεσο παντελόνι της ταίριαξε απόλυτα με το top ενώ τα ψηλοτάκουνα printed πέδιλα από Tsakiris Mallas απογείωσαν το outfit.

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε πρώτη ένα από τα απόλυτα trends

zeta3

Το ανάλαφρο χτένισμα της παρουσιάστριας δημιούργησε ο Στέφανος Βασιλάκης ενώ το μακιγιάζ η Γωγώ Νικηφοράκη. Το μόνο σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια συγκαταλέγεται άνετα στις ωραιότερες της εβδομάδας.

Οι επιβλητικές βάτες επιστρέφουν

Ανάμεσα στα trends που είχαν κάνει αίσθηση την περασμένη σεζόν και ξεχώρισαν ήταν οι επιβλητικές βάτες. Το συγκεκριμένο στοιχείο ήταν αισθητό κυρίως στις πασαρέλες των: Balenciaga, Alexander McQueen και Rick Owens. Οι σχεδιαστές αποδεικνύουν μέσα από τις δημιουργίες τους πως ποντάρουν πολύ σε αυτή την τάση, δημιουργώντας σακάκια με εντυπωσιακούς ώμους, φορέματα και ξεχωριστά παλτό με πολύ έντονες βάτες. Αν αγαπάς το office look και τα κοστούμια, τότε σίγουρα αξίζει να αναζητήσεις ρούχα με αυτή την τάση και να τα εντάξεις άμεσα στην γκαρνταρόμπα σου.

vates3

Balenciaga

vates6

Alexander McQueen

https://www.instagram.com/reel/CT2xCeEAzma/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Military style- Πώς θα το υιοθετήσεις

#1 Επενδύοντας σε ένα χακί παντελόνι το οποίο θα φοράς με μονόχρωμα tops. Τα ψηλόμεσα παντελόνια είναι πολύ στη μόδα φέτος γι' αυτό πες ναι σε ένα το οποίο θα συνδυάσεις είτε με ασορτί είτε με μαύρο top.

https://www.instagram.com/p/CKbB1bvJiX7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#2 Ένα military jacket θα ολοκληρώσει επιτυχώς κάθε look. Το στρατιωτικό μπουφάν ταιριάζει με όλα, ιδανικά με total black outfits για να απογειώσει τη συνολική σου εικόνα. Μπορείς να το φορέσεις πάνω από πουλόβερ, t-shirts και κομψά ζιβάγκο.

https://www.instagram.com/p/CKRpRTPHf8b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#3 Φόρεσε items σε καφέ, χακί και λαδί αποχρώσεις, δημιουργώντας κομψά σύνολα.

Αν πάλι θες μπορείς να επενδύσεις σε ρούχα με το military μοτίβο. Ταιριάζει εξαιρετικά με όλους τους ουδέτερους τόνους, όπως το λευκό, το μαύρο και το γκρι, καθώς και με χρώματα μέσα στο μοτίβο, όπως το χακί και το καφέ. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί άψογα και με πιο έντονες αποχρώσεις, όπως το ροζ και το πορτοκαλί.



Πηγή φωτογραφιών: @christos_alexandropoulos