Η Ιωάννα Μαλέσκου μας κάλεσε στο καμαρίνι της και μας αποκάλυψε beauty & fashion μυστικά της (Video)

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ιωάννα Μαλέσκου μας κάλεσε στο καμαρίνι της και μας αποκάλυψε beauty & fashion μυστικά της (Video)

Ροζ, μαύρο ή θαλασσί; Έντονο μακιγιάζ ή αντηλιακή με χρώμα; Η παρουσιάστρια του Love It απαντά σε όλες τις ερωτήσεις μας για τη fashion & beauty ρουτίνα της εντός... και εκτός πλατό. Τα fashion items που προτιμά αλλά και εκείνα που αποφεύγει! 

Το κορίτσι του Love it, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Ιωάννα Μαλέσκου, εκτός από ένα χαμογελαστό και πολύ ευδιάθετο νέο κορίτσι είναι και μια υπέροχη και πολύ cool οικοδέσποινα. Μας υποδέχθηκε στο καμαρίνι της και μοιράστηκε μαζί μας τα μικρά καθημερινά της μυστικά, την beauty ρουτίνα που ακολουθεί, αυτά που αποφεύγει να φορά, αυτά που της πηγαίνουν και με εκείνα που αισθάνεται άνετα στο σπίτι της ή σε μια βόλτα με τις φίλες της.

Η πρωινή μας στάση έγινε στα στούντιο του ΣΚΑΪ στα Μελίσσια. Το πλατό της εκπομπής είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό από κοντά, φωτεινό, άνετο και πολύχρωμο. Γεμάτο χρώματα είναι επίσης και το καμαρίνι της και αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που μας έκανε εντύπωση όταν μας καλοδέχτηκε στον προσωπικό της χώρο δύο ώρες, πριν ξεκινήσει η Love it εκπομπή της.

ioanna maleskou queen.gr

Μαλέσκου in private

Στο καμαρίνι της Ιωάννας, από την αριστερή πλευρά υπάρχει μια μεγάλη ντουλάπα με ράφια, που πιάνει όλο τον τοίχο από το πάτωμα μέχρι την κορυφή και εκεί βρίσκονται τα παπούτσια της τα οποία είναι ταξινομημένα ανά χρώμα, ξεκινώντας από την πιο σκούρα απόχρωση και φτάνοντας στην πιο light, φτιάχοντας μια εκπληκτική παλέτα...σαν ουράνιο τόξο. Μετρήσαμε γύρω στα 40 ζευγάρια παπούτσια- χωρίς υπερβολή- κυρίως γόβες.

Όλα είναι σε τάξη

Το boudoir με τα καλλυντικά της και δίπλα μια συρταριέρα με όλων των ειδών τα αξεσουάρ, δαχτυλίδια, βραχιόλια, κολιέ και σκουλαρίκια είναι επίσης τακτοποιημένα ανά κατηγορία. Και ακριβώς απένταντι από τον μεγάλο καθρέπτη της όπου κάνει το μακιγιάζ της κάθε πρωί, η μεγάλη τροχήλατη ράγα όπου είναι κρεμασμένα όλα τα ρούχα που θα φορέσει τον επόμενο μήνα στην εκπομπή. Μια full εξοπλισμένη γκαρνταρόμπα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το ωραιότερο 70s πουκάμισο για all day εμφανίσεις (photos)

ioanna maleskou queen.gr 1

Φορέματα, μπλούζες, παντελόνια, πουκάμισα, έντονα χρώματα και patterns, μονόχρωμα, πολλά φούξια και ρόζ, μαζί με λιγοστά μαύρα, τα οποία κυρίως προτιμά εκτός τηλεόρασης.

Η Ιωάννα, βέβαια, λέει πως «αν γινόταν εγώ κάθε μέρα με ένα τζήν παντελόνι θα κυκλοφορούσα και με τις φόρμες μου όπως όταν κάνω γυμναστική». Και άβαφη φυσικά, συμπληρώνουμε και εκείνη συμφωνεί. Το ντεμακιγιάζ της είναι καθημερινή λεπτομέρεια στην φροντίδα του προσώπου της, μια διαδικασία που την κάνει ακριβώς μετά το τέλος της εκπομπής «και πάντα βάζω μια ενυδατική κρέμα πριν επιστρέψω στο σπίτι», Με τον καιρό, όπως μου λέει, έμαθε να μην κάνει υπερβολές με την περιποίηση του προσώπου της.

Prints love! Η Ιωάννα Μαλέσκου με το ωραιότερο off shoulder φόρεμα της εβδομάδας (photos)

Δείτε τη λοιπόν να μοιράζεται μαζί μας τα tips και τα trick της για όποια γίνεται θέλει να είναι και να αισθάνεται fashion & beauty icon:

Στο βίντεο θα ακούσεις και ποια λάθη έχει κάνει η Ιωάννα με το πρόσωπό της αλλά και γιατί δεν θέλει ποτέ να φοράει φαρδιά και μακριά φορέματα. Πάτα play



9 get the look εμφανίσεις της Ιωάννας Μαλέσκου στο Love Ita που μας έκαναν να βγούμε για ψώνια: