Queen of recycling! Η Kate Middleton ξαναφόρεσε αυτό το statement παλτό στην Ημέρας Μνήμης

Sabine Camhi
Queen of recycling! Η Kate Middleton ξαναφόρεσε αυτό το statement παλτό στην Ημέρας Μνήμης

Mπορεί η Βασίλισσα Ελισάβετ να έλειπε, η Δούκισσα Κέιμπριτζ όμως ήταν εκεί και έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση με ένα military coat!

Η Kate Middleton, η Δούκισσα του Cambridge, η Camilla, η Δούκισσα της Κορνουάλης και η Sophie, η κόμισσα του Wessex, παρευρέθηκαν στην ετήσια λειτουργία για την Ημέρα Μνήμης, που πραγματοποιήθηκε στο Κενοτάφιο την Κυριακή, χωρίς όμως την παρουσία της Βασίλισσας. Την ίδια στιγμή, ο Κάρολος, ο William και η Πριγκίπισσα Anne βρίσκονταν στην κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Λονδίνο.



Η απουσία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Η Βρετανία περίμενε πως και πως την εμφάνισή της βασίλισσας Ελισάβετ στην τελετή της Ημέρας Μνήμης, η οποία θα σηματοδοτούσε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από μια διανυκτέρευση σε νοσοκομείο τον περασμένο μήνα. Νωρίτερα εκείνη την ημέρα ωστόσο, τα βρετανικά Μέσα επιβεβαίωσαν ότι η 95χρονη μονάρχης ταλαιπωρείται από πόνους στην πλάτη μετά από τραυματισμό, γι΄ αυτό και δεν θα ήταν τελικά παρούσα στην εκδήλωση. Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε μάλιστα πως η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν «απογοητευμένη» που δεν θα παραστεί στην εκδήλωση.

Η κομψή εμφάνιση της Kate

Η Kate, λοιπόν, η οποία πήρε την θέση της βασίλισσας στο μπαλκόνι του Γραφείου Εξωτερικών, Κοινοπολιτείας και Ανάπτυξης του Λονδίνου, ήταν απίστευτα κομψή. Ίσως και εσύ αναγνώρισες το μαύρο εφαρμοστό παλτό στρατιωτικού στυλ με υπογραφή Alexander McQueen, το οποίο φόρεσε για πρώτη φορά στην τελετή της Ημέρας Μνήμης τον Νοέμβριο του 2018. Η Δούκισσα ολοκλήρωσε το look της ένα κομψό μαύρο καπέλο, μια καρφίτσα με τρεις παπαρούνες, σε συνδυασμό με τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Τα κοσμήματα, που δόθηκαν για πρώτη φορά στην Νταϊάνα από κοσμηματοπώλες του Collingwood στο γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο, μεταφέρθηκαν στη Δούκισσα του Cambridge, η οποία τα φόρεσε για πρώτη φορά το 2017 στην Ισπανία.

Kate_Middleton_eco_friendly.jpg

Η Kate Middleton φοράει ξανά και ξανά το ίδιο φόρεμα (και η επιλογή δεν είναι θέμα κόστους)


https://www.instagram.com/p/CWQcLX8NKdK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το βράδυ πριν από την εκδήλωση, η Kate παρευρέθηκε στο Φεστιβάλ Μνήμης με τον Πρίγκιπα William, που πραγματοποιήθηκε στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο. Τόσο ο Δούκας όσο και η Δούκισσα του Cambridge φόρεσαν μαύρο, σύμφωνα με την παράδοση. Η Kate ανακύκλωσε μάλιστα ένα ακόμη κομμάτι από την γκαρνταρόμπας της: ένα μαύρο tweed κοστούμι από το brand Eponine, το οποίο φόρεσε για τελευταία φορά το 2020.


https://www.instagram.com/tv/CWLMlCHl1ib/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Monochrome: Πώς να πετύχεις το τέλειο μονόχρωμο σύνολο σύμφωνα με την Kate Middleton

H Kate Middleton αντέγραψε το look της πριγκίπισσας Diana - Το gold dress και η εμφάνιση του 1985