Η Kate Middleton φοράει ξανά και ξανά το ίδιο φόρεμα (και η επιλογή δεν είναι θέμα κόστους)

Μαρία Ροδίτη
Η Kate Middleton φοράει ξανά και ξανά το ίδιο φόρεμα (και η επιλογή δεν είναι θέμα κόστους)

Η Δούκισσα του Cambridge προσπαθεί να περάσει ένα μήνυμα με τις ενδυματολογικές της επιλογές!

Μετά από κάθε δημόσια εμφάνισή της η Kate Middleton γίνεται θέμα συζήτησης. Και όλη η κουβέντα, συνήθως, περιστρέφεται γύρω από τις στυλιστικές της επιλογές. Αυτό συνέβη και σε πρόσφατη επίσκεψη της Δουκίσσης του Cambridge στο University London’s Center for Longitudinal Studies.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, δεν σχολιάστηκε μόνο το κομψό φόρεμά της, αλλά το γεγονός ότι η Kate Middleton πέρασε ένα μήνυμα με την επιλογή του ρούχου που έκανε.

Eco beauty: 8 φυσικά hacks ομορφιάς – Οι stars τα λατρεύουν

Η επίσκεψη στο University London’s Center for Longitudinal Studies

Με midi, ασπρόμαυρο φόρεμα εμφανίστηκε η Kate Middleton στο University London’s Center for Longitudinal Studies.

Η Δούκισσα του Cambridge βρέθηκε εκεί με αφορμή μία έρευνα για την ολιστική ανάπτυξη των παιδιών ηλικίας 5 μηνών ως 5 χρόνων. Η συγκεκριμένη έρευνα συμβαδίζει με το δημόσιο έργο της Middelton, που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη κατά την παιδική ηλικία.

https://www.instagram.com/p/CUuLk20MiCC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με το People, η ίδια είπε ότι «η πρώιμη παιδική μας ηλικία διαμορφώνει την ενήλικη ζωή μας και η γνώση περισσότερων πραγμάτων για τις επιπτώσεις αυτού του κρίσιμου χρονικού διαστήματος είναι θεμελιώδης. Μόνο έτσι μπορούμε να κατανοήσουμε τι μπορούμε ως κοινωνία να κάνουμε για να βελτιώσουμε τη μελλοντική υγεία και ευτυχία μας».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η Kate Middleton αποκάλυψε ότι ερευνά το γενεαλογικό της δέντρο, μιας και θέλει να μάθει περισσότερα για τις πλευρές των οικογενειών Middleton και Goldsmith.

Το στυλ της Middleton συναντά… την οικολογική συνείδησή της

Όπως πάντα, η Kate Middleton ήταν ultra chic μέσα στο midi, ασπρόμαυρο, petite καρό φόρεμά της, το οποίο δεν φόρεσε για πρώτη φορά!

Η σύζυγος του Πρίγκιπα William είχε επιλέξει το εν λόγω φόρεμα για να παραστεί σε βασιλικό αρραβώνα, που πραγματοποιήθηκε στο Bradford, τον Ιανουάριο του 2020.

https://www.instagram.com/p/CUpWmqGI9yq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έτσι, έδειξε για ακόμη μια φορά την οικολογική της συνείδηση, καθώς και το πόσο στηρίζει τη βιωσιμότητα της μόδας (έχει ανακυκλώσει ξανά στο παρελθόν ρούχα της)!



Κι αν αναρωτιέσαι πόσο κοστίζει και σε ποιο brand ανήκει αυτό το τόσο κομψό, ασπρόμαυρο φόρεμα, η απάντηση… θα σε εκπλήξει! Δεν είναι κάτι ακριβό, ούτε κάποιου διάσημου Οίκου Μόδας. Είναι φόρεμα Zara και κόστισε μόλις 16 λίρες.