Logomania is back! To trend που όλες αγαπήσαμε επιστρέφει - Πώς το φόρεσε η Όλγα Τρέμη

Logomania is back! To trend που όλες αγαπήσαμε επιστρέφει - Πώς το φόρεσε η Όλγα Τρέμη

Η διακεκριμένη δημοσιογράφος επέλεξε μία από τις πιο ισχυρές τάσεις της σεζόν για το Meeting Point με τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. 

Η βιομηχανία της μόδας υποκλίνεται τα τελευταία χρόνια στα trends και τις τάσεις που καθόρισαν το στιλ των εφηβικών μας χρόνων! Τα vintage λογότυπα, η αγαπημένη logomania, που κάποτε... τιμήσαμε με το παραπάνω, επέστρεψαν στα catwalks των μεγάλων Οίκων για τη σεζόν φθινόπωρο/ χειμώνας 21/22, ξεσηκώνοντας θύελλα ενθουσιασμού στις fashionistas του διαδικτύου καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο instagramamble trend της χρονιάς.

Η αγάπη για τα logos έρχεται ξανά στη ζωή μας, από τις αρχές των 00s και με χρονικό σημείο αναφοράς το 2008 όταν τα βλέπαμε κυριολεκτικά παντού, σε ό τι είχε σχέση με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Η παρατεταμένη περίοδος οικονομικής κρίσης και η εποχή της πανδημίας έκλεισαν στο ντουλάπι της ιστορίας τα λογότυπα των brands μέχρι να... τα αποθεώσουν και πάλι φέτος οι κορυφαίοι σχεδιαστές.

Olga tremi news trend 12

Office style rules: Η Όλγα Τρέμη συνδύασε μπλε blazer με nude γόβες στην πιο in fashion A/W πρόταση

Μαζί με τα logos επέστρεψε και ένα εμβληματκό φόρεμα της Carolina Herrera, το οποίο επέλεξε η διακεκριμένη δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη για την εκπομπή Meeting Point που μεταδίδεται από το Newsbomb.gr και τη συνέντευξη με τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος μεταξύ άλλων εκτίμησε πως οι εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας, της πανδημίας, αλλά και της εξωτερικής πολιτικής θα οδηγήσουν την κυβέρνηση να επιλέξει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Olga tremi news trend 15

Η Όλγα Τρέμη συνδύασε το υπέροχο Carolina Herrera (θα το βρεις στο Attica The Department Store) με λευκές high heels με διαφάνεια (ένα ακόμα trend που θα κυριαρχήσει φέτος στις εμφανίσεις μας) και έντονα αξεσουάρ που ταιριάζουν άψογα στην sports leisure διάθεση του "logo dress".

Για το «Meeting Point» με καλεσμένο τον Άδωνι Γεωργιάδη η Όλγα Τρέμη είχε επιλέξει navy blazer το οποίο συνδύασε εξαιρετικά με λευκό παντελόνι. Θα το δεις σε αυτό το link

Olga tremi news trend 111

Για τη συνέντευξη με τον κ.Νίκο Δένδια η Όλγα Τρέμη είχε επιλέξει συγκλονιστικό μαύρο blazer με cutout μανίκια. Θα δεις όλες τις λεπτομέρειες σε αυτό το link

Περισσότερα για τη συνέντευξη με τον κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος χρεώνει ευθύνες στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας και διαπιστώνει αλλαγές στα γεωπολιτικά δεδομένα της περιοχής μας με μετατόπιση του αμερικανικού ενδιαφέροντος προς τον Ειρηνικό και την Κίνα.ενώ μιλά επίσης για τις συζητήσεις του με τον Μίκη Θεοδωράκη πριν πεθάνει (και όταν του άφησε την πολιτική του διαθήκη), μπορείς να διαβάσεις σε αυτό το link.



Το «Meeting Point» μεταδίδεται από το Newsbomb.gr .gr και το Youtube channel του μεγάλου ειδησεογραφικού portal, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν της φιλοξενίας κορυφαίων προσωπικοτήτων σε αυτή, η Όλγα Τρέμη σχολιάζει την πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα και μέσω της αρθρογραφίας της στο Newsbomb.gr