Kate Middleton: Δημιούργησε το πιο αξιοζήλευτο office look και μπορείς να το αντιγράψεις κι εσύ

Sabine Camhi
Kate Middleton: Δημιούργησε το πιο αξιοζήλευτο office look και μπορείς να το αντιγράψεις κι εσύ

Μια εμφάνιση που προκάλεσε ένα κύμα λατρείας για ένα συγκεκριμένο print – το paisley!

Κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα συνέδεε κανείς με την γκαρνταρόμπα της Δούκισσας τους Σάσσεξ είναι: κλασική, κομψή, με πολλούς Βρετανούς σχεδιαστές και μερικές φορές με γνώμονα τη βιωσιμότητα. Η «Western» αισθητική σίγουρα δεν είναι κάτι που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα βάζαμε στην λίστα μας.

Για τις περισσότερες επίσημες εξόδους της, η Δούκισσα φοράει συνήθως ένα καθημερινό φόρεμα, επιλέγοντας από αγαπημένους σχεδιαστές, όπως η Jenny Packham και ο Alexander McQueen. Συνεπώς, εξέπληξε τους λάτρεις της βασιλικής μόδας η νέα ενδυματολογική επιλογή της. Η Δούκισσα εμφανίστηκε στην τελευταία της βασιλική έξοδο με ένα παντελόνι με ζώνη και μια μπλούζα που ανέδειξε ένα αναπάντεχο print.



Εμφάνιση στην μεγάλη έκθεση του V&A «Fabergé» στο Λονδίνο

Η Kate Middleton φόρεσε, λοιπόν, μια μπλούζα με paisley print (λαχούρι) του οίκου Ralph Lauren, συνδυασμένη με εφαρμοστό μαύρο παντελόνι και μια ζώνη με ασημένια αγκράφα σε μια έκθεση του V&A στις 2 Δεκεμβρίου 2021. Η Δούκισσα, ακολουθώντας πιστά τους κανόνες προστασίας της υγείας και ασφάλειας για τον Covid-19, φόρεσε επίσης μια απλή μαύρη μάσκα.

kate_middleton_imera_mnimis.jpg

Queen of recycling! Η Kate Middleton ξαναφόρεσε αυτό το statement παλτό στην Ημέρας Μνήμης


https://www.instagram.com/p/CW-rC7Atx-U/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το σύνολό της αποτελεί ιδανικό officewear look και σίγουρα είναι ένα outfit που οι περισσότερες θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε. Μάλιστα, η μπλούζα που επέλεξε για την εμφάνισή της στο V&A είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα στοιχεία σε εμφανίσεις της, ενώ κοστίζει £139 (δηλαδή περί τα 162 ευρώ).

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 10 προτάσεις για να αναδημιουργήσεις και εσύ την cool εμφάνιση της Δούκισσας τους Σάσσεξ και να αναβαθμίσεις το στυλ και το ντύσιμο του γραφείου.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

2 φορές που η Kate Middleton παραβίασε τον «χρυσό» κανόνα της Βασίλισσας Ελισάβετ

Monochrome: Πώς να πετύχεις το τέλειο μονόχρωμο σύνολο σύμφωνα με την Kate Middleton