Η Beatrice Borromeo είναι το royal style icon που θέλεις να ξέρεις

Νατάσσα Σχοινά
Η Beatrice Borromeo είναι το royal style icon που θέλεις να ξέρεις

Η royal που παραδίδει μαθήματα στυλ. 

Ο κόσμος των royals βρίσκεται περισσότερο από ποτέ στο προσκήνιο. Ίσως επειδή ακριβώς αντιπροσωπεύουν μία άλλη ζωή, διαφορετική από αυτή των καθημερινών ανθρώπων που δίνει άλλη διάθεση στον κόσμο. Κορίτσια, όπως η Kate Middleton και ο Meghan Markle, έχουν γίνει πλέον ινδάλματα και δίνουν έμπνευση σχετικά με το στυλ, αφού πολλές φορές επιλέγουν κομμάτια πιο προσιτά στο κοινό. Ακόμα και όταν δεν το κάνουν, όμως, μπορείς εύκολα να βρεις τον τρόπο για να τις αντιγράψεις με πιο οικονομικές επιλογές και να νιώσεις λίγη από την πριγκιπική τους λάμψη.

Μέσα σε αυτά τα κορίτσια ανήκει και η Beatrice Borromeo (Arese taverna). Η 36χρονη δημοσιογράφος και μοντέλο είναι κόρη του Don Carlo Ferdinando Borromeo, Κόμη της Arona, και της Κόμισσας Donna Paola Marzotto. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή το 2008, όταν άρχισε να βγαίνει με τον νεότερο γιο της πριγκίπισσας Carolina του Μονακό, Pierre Casiraghi, με τον οποίο τελικά παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το Σάββατο, 25 Ιουλίου του 2015 και με θρησκευτικό την 1η Αυγούστου του ίδιου έτους.



Το στυλ της Beatrice Borromeo

Σίγουρα όλα τα μέλη βασιλικών οικογενειών ντύνονται έχοντας ως βασικό άξονα την κομψότητα. Midi φορέματα, καπέλα, ραφιναρισμένα υφάσματα, κλπ. Η Borromeo, όμως, δείχνει πως είναι ένα κορίτσι που ενδιαφέρεται όπως και να ‘χει για τη μόδα, την οποία έχει τοποθετήσει και επαγγελματικά στη ζωή της. Από το 2000, όταν ήταν 15 ετών, άρχισε να δουλεύει για το πρακτορείο μοντέλων Tomei και έχει περπατήσει για μεγάλους οίκους μόδας, όπως ο Chanel, ο Valentino και ο Trussardi. Έχει, μάλιστα, γίνει το πρόσωπο του Blumarine, ενώ τον Μάρτιο του 2021 έγινε πρέσβειρα του Dior.

Extra fact: Μέσα σε όλα αυτά έχει αποφοιτήσει από το τμήμα της Νομικής του Πανεπιστημίου Bocconi και έχει κάνει το Μεταπτυχιακό της στη Δημοσιογραφία το Πανεπιστήμιο της Columbia.



Η Borromeo είναι ένα πραγματικό royal style icon που συνδυάζει την κομψότητα και ορισμένες φορές τη σοβαροφάνεια των βασιλικών με το μοντέρνο. Συνέχισε στην παρακάτω gallery για να δεις μερικές από τις εμφανίσεις της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Λετίσια είναι η βασίλισσα του στυλ - Η εντυπωσιακή εμφάνιση (photos)

Queen of recycling! Η Kate Middleton ξαναφόρεσε αυτό το statement παλτό στην Ημέρας Μνήμης

Meghan Markle you rock! Η royal εμφάνιση στο Freedom Gala με εκθαμβωτικό Carolina Herrera φόρεμα