H Μαρία Ηλιάκη και το ριγέ crop top της είναι ό,τι πιο cool θα δεις σήμερα

H Μαρία Ηλιάκη και το ριγέ crop top της είναι ό,τι πιο cool θα δεις σήμερα

Πώς να εντάξεις ένα street κομμάτι στην καθημερινή σου γκαρνταρόμπα.

Οι ριγές, το πιο διαχρονικό μοτίβο, συνώνυμο της Γαλλικής φινέτσας, των Parisian chic εμφανίσεων και των κλασικών -αλλά casual- looks, φέτος κάνει δυναμικό update και πρωταγωνιστεί στα street outfits που μπορούμε να φοράμε όλη την ημέρα. Σε funky χρωματικούς συνδυασμούς, όπως κόκκινο με φούξια, μπλε με πορτοκαλί και μοβ με πράσινο, τα striped μπλουζάκια δεν πρέπει να λείπουν από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα.

2010s trends3

Το TikTok μόλις βρήκε τη δεκαετία που επιστρέφει στη μόδα - Ή τουλάχιστον αυτό νομίζει

Το πιο σημαντικό; Εξαιτίας των παιχνιδιάρικων αποχρώσεών τους, δεν φοριούνται μόνο με κλασικά μπλε jeans και υφασμάτινα παντελόνια σε ίσια γραμμή, αλλά και με κομμάτια από οικολογικό δέρμα και εμπριμέ ρούχα.


https://www.instagram.com/tv/CXGcMnyopgY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Με τον τελευταίο τρόπο φόρεσε και το δικό της ριγέ top η Μαρία Ηλιάκη. Η ξανθιά παρουσιάστρια της εκπομπής «Tι λες τώρα», που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο από τη συχνότητα του Mega, συνδύασε ένα striped μπλουζάκι με cool crop σχέδιο, με μία παντελόνα σε animal print μοτίβο, δημιουργώντας ένα mix printed σύνολο που μόνο απαρατήρητο δεν περνάει.

#ootd

Το μπλουζάκι της Μαρίας είναι Zara αλλά στην παρακάτω gallery θα βρεις και άλλα, παρόμοια κομμάτια για να εντάξεις ένα τόσο girly, αλλά ταυτόχρονα κομψό, fashion item στην γκαρνταρόμπα σου.


https://www.instagram.com/p/CXGlddYIXQL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Playful fashion

Ένα «παιχνιδιάρικο» top σαν και αυτό, δείχνει υπέροχο με χρυσά αξεσουάρ (σκουλαρίκια, layering κολιέ και πολλά μικρά δαχτυλίδια) αλλά και με το ψηλόμεσο, mom’s jean που φοράμε όλη μέρα. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα bomber jacket ή με ένα blazer που θα κάνει αντίθεση τόσο με το μοτίβο όσο και με το design της μπλούζας σου. Αν δεν θες να φανείς τόσο τολμηρή, όσο η Μαρία Ηλιάκη, με την επιλογή prints επίλεξε μοτίβα που κινούνται στις ίδιες χρωματικές αποχρώσεις. Τα crop tops, και ειδικά τα ριγέ, είναι τόσο διασκεδαστικά και στα winter looks σου… το λέει και η παρουσιάστρια, το λέμε και εμείς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Taylor Swift: Η στυλιστική της εξέλιξη από diva της country σε fashion icon

Η Βίβλος της Όπερας και του Στυλ: 8 αλησμόνητες stylish εμφανίσεις της Μαρίας Κάλλας

Το εκλεπτυσμένο στυλ της Τatiana Santo Domingo που αξίζει να αντιγράψεις