Το εναλλακτικό στυλ της Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν ο καλύτερος λόγος για να βλέπουμε GNTM

Νατάσσα Σχοινά
Το εναλλακτικό στυλ της Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν ο καλύτερος λόγος για να βλέπουμε GNTM

Η Ζεν είναι η απόλυτη fashionista και το Instagram της - το street style inspo που χρειαζόμαστε. Tο GNTM 4 δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς εκείνη.

Όταν άρχισε το Greece’s Next Top Model, όλοι πίστευαν ότι η προσοχή θα στρεφόταν κατά βάση στα μοντέλα. Στις δοκιμασίες στις οποίες θα συμμετείχαν, στη συμπεριφορά τους μέσα στο σπίτι αλλά και στον τρόπο που θα συμπεριφέρονταν στους/στις συμπαίκτες / συμπαίκτριές τους. Και, ναι, τις ίντριγκες και τις κόντρες που πατροπαράδοτα συμβαίνουν σε τέτοια σόου.

Σίγουρα, λοιπόν, όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε Νο1 στις αναζητήσεις της Google, ξέραμε ότι τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Πόσο μάλλον όταν εμφανίζεται μία Ζενεβιέβ Μαζαρί και γίνεται το νέο hot θέμα, ακόμα και για όσους δεν είχαν δει ούτε μισό επεισόδιο του σόου μοντέλων. Και η εξήγηση είναι πολύ απλή. Η Ζενεβιέβ είναι εναλλακτική, εκρηκτική, μοντέρνα και ενδιαφέρουσα από κάθε άποψη, είτε μιλάμε για τον χαρακτήρα της είτε για το στυλ.



Η Ζενεβιέβ δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη «βαρετή»

Όσες φορές έχει εμφανιστεί η Ζενεβιέβ σε κάποιο πλάνο του GNTM, την έχεις προσέξει. Γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό. Μία λέξη που δεν τη χαρακτηρίζει με τίποτα είναι «βαρετή». Το κάθε της outfit έχει πάντα κάτι να σου πει. Ακόμα και όταν θα φορέσει ένα κοστούμι κατά τα φαινόμενα πολύ απλό, ένα matching set, για παράδειγμα, θα είναι σε ένα χρώμα ή μία απόχρωση πάνω στην οποία θα παιχτεί όλο το παιχνίδι. Θα προσθέσει ένα ιδιαίτερο, ίσως και έθνικ κόσμημα και θα φορέσει τα λουριά του παπουτσιού πάνω από το μπλε καλσόν για να κάνει τη διαφορά.

https://www.instagram.com/p/CWBK1yXoxWU

Η fashionista Ζενεβιέβ

Η Ζενεβιέβ είναι μία πραγματική fashionista. Μπορείς να το δεις αυτό πολύ εύκολα και δίχως να έχεις δει περισσότερο από 2-3 της εμφανίσεις. Είναι μία γυναίκα που της αρέσει να πειραματίζεται, να συνδυάζει αυτά που πολλοί θεωρούν ασυνδύαστα και να μπλέκει υφάσματα. Λατρεύει τα prints, από τα πιο ρομαντικά πουά μέχρι τα πιο σέξι animal prints.



Η Ζεν αγαπάει τα αξεσουάρ

Όπως κάθε σωστό style icon, όμως, έτσι και η Ζεν έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα αξεσουάρ. Θα τη δεις με vintage καπέλα, με oversized γυαλιά ηλίου -που είναι το go-to της-, με επιβλητικά κολιέ και choker αλλά και μεγάλα δαχτυλίδια που τραβούν όλα τα βλέμματα ακόμα και στα δάχτυλα του χεριού της.

https://www.instagram.com/p/CW3j5NnofZY

Η Ζενεβιέβ είναι κατά έναν τρόπο το street style inspo που ψάχνεις στο feed του Instagram αλλά πολύ εύκολα μπορείς να βρεις μαζεμένο σε ένα προφίλ. Ίσως το πιο δημιουργικό της εγχώριας showbiz.

https://www.instagram.com/p/CT9mPHoI5S6

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές από τις πιο epic, stylish εμφανίσεις της ανά διαστήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Beatrice Borromeo είναι το royal style icon που θέλεις να ξέρεις

Kate Middleton: Δημιούργησε το πιο αξιοζήλευτο office look και μπορείς να το αντιγράψεις κι εσύ

Το εκλεπτυσμένο στυλ της Τatiana Santo Domingo που αξίζει να αντιγράψεις