And Just Like That... η δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας βρέθηκε στο χέρι της Lisa Todd Wexley

Νατάσσα Σχοινά
And Just Like That... η δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας βρέθηκε στο χέρι της Lisa Todd Wexley

Αυτό είναι το βραχιόλι που τράβηξε τα βλέμματα στο πρώτο επεισόδιο του reboot του Sex and The City.

Πρεμιέρα για το reboot του «Sex and the City», «And Just Like That» και φανς της σειράς αλλά και νέο κοινό συντονίστηκε για να δει τι ακριβώς είχε στο μυαλό του το HBO Max. Η Carrie, γνωστή όχι μόνο για την επαγγελματική και την ερωτική της ζωή, αλλά -κυρίως- για τις στυλιστικές της επιλογές και τα fashion statement κομμάτια της, επέστρεψε για να συνεχίσει την ιστορία με τις φίλες της και τον Mr. Big (σ.σ. εδώ ένα ερωτηματικό για να μη γίνει μεγάλο σπόιλερ).


https://www.instagram.com/p/CRUmI7uDrkO

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, είχαν κυκλοφορήσει πολλές φωτογραφίες από τα looks των κοριτσιών, μερικά από τα οποία κατάφεραν να εκπλήξουν τους θεατές. Όμως, ενώ θα περίμενες η προσοχή να είναι κατά βάση στην Carrie, και τα άλλα κορίτσια ξαφνικά θέτουν υποψηφιότητα για go-to looks. Όπως η εμφάνιση της Lisa στο καφέ.

To Sex And The City επέστρεψε και αυτά είναι τα best fashion moments από τα πρώτα δύο επεισόδια

Το look της Lisa Todd Wexley στο And Just Like That

Μπορεί η Patricia Field που ήταν στο αρχικό Sex and the City να μην είναι στο reboot γιατί εστίασε στο «Emily In Paris», όμως, η τότε βοηθός της, Molly Rogers, δίνει δυναμικά το παρών και ήδη από το πρώτο επεισόδιο φαίνεται πως από στυλιστικής άποψης η σειρά δίνει μεγάλες υποσχέσεις και όχι μόνο για την Bradshaw.

https://www.instagram.com/p/CXRo2H2jxrF

Η Lisa (Nicole Ari Parker), λοιπόν, η κατά πολλούς αντικαταστάτρια της Samantha, στη σκηνή που κάθεται με τα κορίτσια στην καφετέρεια φοράει ένα βραχιόλι -κόστους 450 ευρώ- από «Rianna+Nina» της Ελληνίδας σχεδιάστριας Ριάνα Κούνου μία συλλογή που συνίδρυσε με τη διευθύντρια marketing της Galeries Lafayette, Nina Kuhn. H Ριάνα ξεκίνησε από ένα vintage store στο Κολωνάκι, «Le Streghe Son Tornate» και εδώ και μερικά χρόνια έχει μεταφερθεί στο Βερολίνο για το μαγαζί «Rianna in Berlin», όπου και τη γνώρισε η Kuhn και ενθουσιάστηκε μαζί της.



Και δεν είναι μόνο αυτή η φορά που θα δεις δημιουργία της ελληνίδας σχεδιάστριας στο reboot του Sex and the City

Rianna+Nina είναι και αυτό το υπέροχο “The Treasure Box” τσαντάκι της Charlotte!


https://www.instagram.com/p/CRPeMlysBO2

Οι Έλληνες σχεδιαστές στις πιο διάσημες σειρές του πλανήτη

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε -ειδικά πρόσφατα- για την επιλογή ρούχων Έλληνα σχεδιαστή σε σειρά. Στις 22 Δεκεμβρίου που είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας της δεύτερης σεζόν του «Emily In Paris», θα δούμε μερικές εντυπωσιακές δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια, τις οποίες διάλεξε η Patricia Field για την Emily Cooper.

Vassilis Zoulias: Η συγκίνηση για το Emily In Paris και το ευχαριστώ στην Patricia Field



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

And Just Like That... Το reboot δε θύμιζε καθόλου Sex and the City αλλά όχι με την καλή έννοια

And Just Like That…. H Carrie Bradshaw και τα σύνολά της μας έφτιαξαν τη χρονιά

Ντύσιμο για Χριστουγεννιάτικα πάρτι: 10 statement σακάκια αν δεν σου αρέσουν τα φορέματα