Vassilis Zoulias: Η συγκίνηση για το Emily In Paris και το ευχαριστώ στην Patricia Field

Μαρία Ροδίτη
Vassilis Zoulias: Η συγκίνηση για το Emily In Paris και το ευχαριστώ στην Patricia Field

Η Emily Cooper επιστρέφει και φορά ρούχα του Έλληνα σχεδιαστή μόδας, Βασίλη Ζούλια.

Η Emily In Paris ήταν η σειρά που μας κράτησε καλή παρέα κατά τη διάρκεια του lockdown. Ποια, άλλωστε, δεν ήθελε να περάσει χαλαρά τις ώρες της στον καναπέ βλέποντας το πανέμορφο Παρίσι και τα stylish looks της Emily Cooper (aka Lily Collins); Ρητορική είναι η ερώτηση.

Η σειρά, λοιπόν, που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη, επιστρέφει στις 22 Δεκεμβρίου 2021 με έναν δεύτερο κύκλο και με… δημιουργίες του Έλληνα σχεδιαστή μόδας, Βασίλη Ζούλια.

emily in paris fashion season2 9

Emily In Paris: Τα outfits της νέας σεζόν θα μεταμορφώσουν το στυλ σου - Το απόλυτο fashion icon!

Οι δημιουργίες Vassilis Zoulias «ταξιδεύουν» στο Παρίσι

Με μια σειρά από αναρτήσεις στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Βασίλης Ζούλιας έδειξε μερικές από τις υπέροχες δημιουργίες του, τις οποίες θα φορέσει η Emily Cooper, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για τη συνεργασία του την Patricia Field, την costume designer, στυλίστρια, αλλά και σχεδιάστρια μόδας, η οποία έχει αναλάβει το styling των ηθοποιών της σειράς του Netflix.



Ένα εντυπωσιακό, εμπριμέ σακάκι σε γκρι και lime αποχρώσεις, με φουσκωτά μανίκια, ένα one-shoulder φόρεμα με μπλε ελεκτρίκ δαντέλα από τη μέση και πάνω και καρό μοτίβο από τη μέση και κάτω και ένα off-shoulder, πετρόλ, σατέν top με μπούστο σε σχήμα καρδιάς είναι μόνο μερικές από τις δημιουργίες Vassilis Zoulias, που θα φορέσει η Emily Cooper στην πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν του Emily In Paris.

Τα posts του Βασίλη Ζούλια και το «ευχαριστώ» στην Patricia Field

Ο Έλληνας σχεδιαστής μόδας, Βασίλης Ζούλιας, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ενδυματολόγο του Emily In Paris, Patricia Field, για τη μεγάλη ευκαιρία που το έδωσε, αλλά και τον φίλο του και σχεδιαστή κοσμημάτων, Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος μεσολάβησε για αυτήν τη γνωριμία.

https://www.instagram.com/p/CWfL5B5o4rf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ακόμα ένα όμορφο πρωινό! Βλέπω αυτό και δεν είμαι απλά χαρούμενος… Είμαι συγκινημένος και συναισθηματικά φορτισμένος… Το να δουλεύω στον χώρο της μόδας στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια δεν ήταν εύκολο… από τη βαθιά κρίση σε μια πανδημία, αλλά τίποτα δεν σταμάτησε τη δημιουργικότητά μας… και βλέποντας τι δημιουργήσαμε στην πιο επιτυχημένη σειρά του κόσμου αυτήν τη στιγμή, καθώς την #emilyinparis υποδύεται μια τόσο όμορφη, ταλαντούχα και επιδραστική ηθοποιός, όπως η Lily Collins, με κάνει να νιώθω τόσο ικανοποιημένος, που οι λέξεις δεν μπορούν να το εξηγήσουν. Κάνουμε κάτι σωστά… @pericleskondylatos σε ευχαριστώ για την παρουσίαση της δουλειάς μου στη στυλίστρια των στυλιστριών. Patricia Field σού χρωστάω την απόλυτη στιγμή στην καριέρα 40 χρόνων που έχω στη μόδα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτήν τη χαρά», έγραψε σε ένα από τα posts του ο Vassilis Zoulias.

Μη φύγεις! Στην gallery θα δεις τα τρία posts και τις υπέροχες δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια, τις οποίες μπορείς να θαυμάσεις πριν ακόμα «πρωταγωνιστήσουν» στο Netflix και στο Emily In Paris.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν Emily In Paris είναι εδώ - Επιτέλους ξεκολλάει από τον Gabriel!

Emily In Paris: Η 2η σεζόν της σειράς θα έχει πιο πολλά bucket hats και εντυπωσιακά prints