Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε το σύνολο που μπορείς να φορέσεις και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Νατάσσα Σχοινά
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε το σύνολο που μπορείς να φορέσεις και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Κομψή, λαμπερή, διαχρονική... Ό,τι ακριβώς θες για την εορταστική περίοδο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία γυναίκα που αγαπά το να είναι κομψή. Τόσο στην εκπομπή της όσο και στην προσωπική της ζωή, επιλέγει πάντα κομμάτια που είναι ιδιαίτερα chic και προσθέτουν μία διαχρονικότητα στο τελικό αποτέλεσμα.

Οι υπερβολές δε βρίσκονται στα go-tos της παρουσιάστριας, για την οποία φαίνεται πως η επιτυχία κρύβεται πάντα στα φαινομενικά απλά. Η πρόσφατη εμφάνιση που πραγματοποίησε αποτελεί άλλη μία απόδειξη για όλα τα παραπάνω.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε το ιδανικό mini εμπριμέ φόρεμα για όλη τη μέρα

Το κομψό φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε ιδιαίτερα κομψή σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram. Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα one-shoulder κορμάκι από το brand The C Εdition, το οποίο αγκάλιαζε τη σιλουέτα της κάνοντας σούρες κατά μήκος του κορμού της. Ολοκλήρωσε το look της με μία ασορτί, midi φούστα πάλι από το ίδιο, ελληνικό label. Το outfit το συνδύασε με ένα ζευγάρι παπούτσια από τα Zara αλλά και μερικά χρυσά κοσμήματα και κόκκινα-ροζ σκουλαρίκια.

stamatina tsimtsili forema xristougenna protoxronia

Το μαύρο είναι πάντα το πιο κλασικό και «safe» χρώμα για κάθε εποχή, ώρα και περίσταση. H, δε, maxi εφαρμοστή φούστα μπορεί να αποτελέσει την πιο κομψή και θηλυκή επιλογή για μία γυναίκα, δίνοντάς της έναν σέξι αέρα με τον πιο κομψό τρόπο. Το look της Τσιμτσιλή αποδεικνύει ότι τις περισσότερες φορές το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ωραίο, total black σύνολο και ένα ζευγάρι παπούτσια που ξεχωρίζουν και πρόκειται για ένα look μπορείς να φορέσεις τόσο τα Χριστούγεννα όσο και την Πρωτοχρονιά.



Επειδή το μαύρο φόρεμα θα βρίσκεται πάντα στη λίστα σου, στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο στυλάτα και κομψά σχέδια της αγοράς για να επιλέξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το faux leather outfit που θες στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα

Οδηγός Αγοράς: 10 sexy mini φορέματα για τις εξόδους των εορτών

Οδηγός Αγοράς: 10 μπότες over the knee που θα απογειώσουν κάθε γιορτινή σου εμφάνιση