H Φαίη Σκορδά φοράει το LBD που όλες θέλουμε για το Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

H Φαίη Σκορδά φοράει το LBD που όλες θέλουμε για το Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Eίναι sexy, είναι κολακευτικό και είναι φυσικά BSB.

Aυτές τις ημέρες ήρθαμε πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους, βγήκαμε έξω, καθίσαμε σε οικογενειακά τραπέζια, παρακολουθήσαμε για χιλιοστή φορά τις αγαπημένες μας Xmas movies στην τηλεόραση και φυσικά είδαμε όλες εκείνες τις εορταστικές εμφανίσεις των τηλεοπτικών προσώπων που παρουσιάζουν τις καθημερινές εκπομπές και ίσως δεν προλαβαίνουμε να δούμε όλο τον υπόλοιπο χρόνο.

See you on TV

Αυτές όμως οι ώρες που περάσαμε μπροστά στην ΤV δεν μας έκαναν μόνο να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε αλλά και να παρατηρήσουμε προσεχτικά τα Xmas outfits των παρουσιαστριών. Αυτό που μας εντυπωσίασε πραγματικά ήταν το look της Φαίης Σκορδά η οποία ντύθηκε με ένα υπέροχο στράπλες black dress με πολύ ιδιαίτερο στυλ το οποίο δημιούργησε ειδικά για εκείνη και την χριστουγεννιάτικη εκπομπή της η εταιρεία μόδας BSB.


https://www.instagram.com/p/CX3SldbNiBW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Έχουμε λατρέψει το συγκεκριμένο φόρεμα γιατί ξεχωρίζει, με τρόπο απλό και κομψό. Η Φαίη ολοκλήρωσε το outfit της με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και μας έδειξε πώς το L.B.D. (aka Μικρό Μαύρο Φόρεμα) μπορεί να γίνει το must have piece για κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Το off-shoulder σχέδιό του είναι από τις πιο hot, στυλιστικές λεπτομέρειες της χρονιάς και είναι ιδανικό για όσες αγαπούν τα μακριά σκουλαρίκια. Διάλεξε ένα τέτοιο stylish, midi φόρεμα, ρίξε στους ώμους το loose blazer σου, φόρεσε τα αγαπημένα σου pumps και ετοιμάσου για το Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς όπως η Φαίη. Like a pro!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτές είναι οι κορυφαίες καμπάνιες μόδας για το 2021

I. Kourbela: Γεωμετρικές γραμμές, όγκος & κομψά φορέματα σε μία συλλογή γεμάτη statement κομμάτια

Oδηγός Αγοράς: 10 μακριά παλτό για διαχρονικά κομψές εμφανίσεις