Oδηγός Αγοράς: 10 μακριά παλτό για διαχρονικά κομψές εμφανίσεις

Διονυσία Καλαποθαράκου
Oδηγός Αγοράς: 10 μακριά παλτό για διαχρονικά κομψές εμφανίσεις

Μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς κάνουμε ένα διάλειμμα από το να τσεκάρουμε φορέματα και επενδύουμε σε all time classic πανωφόρια.

Ένα από τα πιο «βασικά» κομμάτια κάθε ενημερωμένης, χειμερινής γκαρνταρόμπας είναι τα παλτό. Και γι’ αυτό όσα και να έχεις στην κατοχή σου αισθάνεσαι πως «δεν είναι ποτέ αρκετά» για να ολοκληρώσεις όλα σου τα winter looks. Σίγουρα αυτό είναι μία ψευδαίσθηση, μία δικαιολογία που λες σε εσένα την ίδια όταν θες να πάρεις ένα ακόμα καρό πανωφόρι –τη στιγμή που καλά καλά δεν έχεις φορέσει αυτά που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου- αλλά ακόμα και έτσι δεν μπορούμε να μην σου επισημάνουμε πως η περίοδος των εκπτώσεων που ξεκινάει στα μισά του Ιανουαρίου είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αγοράσεις ένα statement coat ή, ακόμα καλύτερα, ένα κλασικό μακρύ σχέδιο που θα φοράς για πάντα.

Ιt's a wrap!

emily in paris 2 1

Σε oversized γραμμή, σε tailored σχέδιο, mannish ή «μεσάτο», με τονισμένους όμως ή loose μανίκια, όπως και να είναι το «παλτό των ονείρων σου», αυτός ο χειμώνας είναι η κατάλληλη στιγμή για να το αποκτήσεις και να βάλεις στην ντουλάπα σου ένα κομμάτι που θα φοράς για πολλά πολλά χρόνια. Όποιο και από τα παρακάτω σχέδια και αν διαλέξεις θα δεις ότι συνδυάζεται άψογα με τα φορέματα, τα κοστούμια σου, τα jeans και τα πιο casual looks σου. Το μυστικό, άλλωστε, για ένα επιτυχημένο mix&match σύνολο είναι να έχεις ένα κλασικό κομμάτι που θα δίνει ένα chic twist ακόμα και στα πιο αντισυμβατικό σύνολά σου.

Οι δέκα καλύτερες fashion στιγμές από τη δεύτερη σεζόν του «Emily In Paris»

Γι’ αυτό εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα τα δέκα καλύτερα σχέδια της αγοράς και στα παρουσιάζουμε στον παρακάτω Fashion Guide… για να βρεις τώρα το παλτό που σου λείπει και να το κρατήσεις για μια ζωή. Καλά ψώνια!


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτα Χριστούγεννα με την οικογένεια του συντρόφου σου; 10 items για να τους εντυπωσιάσεις

Αυτές είναι οι κορυφαίες καμπάνιες μόδας για το 2021

I. Kourbela: Γεωμετρικές γραμμές, όγκος & κομψά φορέματα σε μία συλλογή γεμάτη statement κομμάτια