Yes I Do: Τα 8 πιο ωραία νυφικά που φόρεσαν οι celebrities το 2021

Sabine Camhi
Yes I Do: Τα 8 πιο ωραία νυφικά που φόρεσαν οι celebrities το 2021

Από το ονειρικό Oscar de la Renta φόρεμα της Paris Hilton μέχρι το στράπλες Vera Wang κομμάτι της Issa Rae, θυμόμαστε τα πιο ωραία νυφικά που φόρεσαν οι διάσημες το 2021!

Συγκεκριμένα, το 2021 ήταν μια «καλή» χρονιά για τις νύφες, καθώς πραγματοποιήθηκαν πολλοί γάμοι. Ανάμεσα σ' αυτούς που επέλεξαν την περσινή χρονιά για να παντρευτούν ήταν και πολλοί celebrities. Τον Μάιο, η ποπ σταρ Ariana Grande παντρεύτηκε τον Dalton Gomez στο οικογενειακό της σπίτι στο Montecito, ντυμένη με ένα custom Vera Wang νυφικό εμπνευσμένο από την Audrey Hepburn. Η Audrey Hepburn ήταν επίσης πηγή έμπνευσης για τη Lily Collins στον γάμο της τον Σεπτέμβριο με τον Charlie McDowell. Η νύφη, πρωταγωνίστρια του «Emily in Paris», επέλεξε ένα νυφικό Ralph Lauren με πέπλο με κουκούλα.

Ορισμένες celebrities, φυσικά, επέλεξαν περισσότερα από ένα νυφικό για τον γάμο τους. Η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Lady Kitty Spencer, παντρεύτηκε τον Michael Lewis με πέντε εντυπωσιακά φορέματα από τον οίκο Dolce & Gabbana, καθώς και δύο custom looks που φόρεσε ενόψει της επίσημης τελετής.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις ποιες διάσημες εντυπωσίασαν με τις επιλογές τους σε νυφικά φορέματα.

Ariana Grande

Το νυφικό που επέλεξε η Ariana Grande στον γάμο της ήταν μακρύ, sleek, στράπλες και εξώπλατο, με σκίσιμο και αγκάλιαζε την σιλουέτα της. Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, η Grande φόρεσε σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και διαμάντια που ταίριαζαν με τις πέτρες στο δαχτυλίδι αρραβώνων της τραγουδίστριας.


https://www.instagram.com/p/CPV4KYBFTHX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Jasmine Tookes

Η supermodel και πρώην άγγελος της Victoria's Secret, Jasmine Tookes, ήξερε από την αρχή πως ήθελε να φορέσει ένα Zuhair Murad νυφικό. Η ουρά του νυφικού είχε μήκος περίπου τεσσεράμισι μέτρα, οπότε το μοντέλο επέλεξε να διατηρήσει τα κοσμήματα και το μακιγιάζ της πολύ minimal, φορώντας διαμαντένια σκουλαρίκια και λευκές σατέν γόβες.



Lily Collins

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη Charlie McDowell στο Colorado. Το νυφικό φόρεμα της Collins ταίριαξε πολύ με τον rustic/fairytale γάμο της. Το φόρεμα με υπογραφή Ralph Lauren ήταν μακρύ, από δαντέλα και η εντυπωσιακή κάπα το έκανε ακόμη πιο μοναδικό. Το νυφικό άνοιγε προς τα κάτω, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή ουρά.


https://www.instagram.com/p/CTiCdtSplUi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Gwen Stefani

Για τον γάμο της με τον Blake Shelton στην Oklahoma, η Gwen Stefani φόρεσε ένα στράπλες Vera Wang νυφικό, το οποίο είχε γραμμένα πάνω εκτός από το δικό της όνομα και του συζύγου της, τα ονόματα των τριών γιων της, του 15χρονου Kingston James McGregor, του 12χρονου Zuma Nesta Rock και του 7χρονου Apollo Bowie Flynn. Η Vera Wang σχεδίασε μάλιστα ένα ακόμη πιο σέξι νυφικό με μια μίνι φούστα από τούλι για το πάρτι του ζευγαριού, το οποίο συνδύασε με στιλέτο μπότες.



Paris Hilton

Η reality star φόρεσε ένα Oscar de la Renta νυφικό εμπνευσμένο από την πριγκίπισσα Grace Kelly για τον γάμο της στο Bel Air με τον Carter Reum, ο οποίος διήρκησε 3 μέρες. Το εντυπωσιακό φόρεμα περιλάμβανε έναν ψηλό γιακά και μακριά μανίκια. Ένα μακρύ, λευκό πέπλο το οποίο σχεδίασαν οι creative directors του οίκου, Fernando Garcia και Laura Kim, συνόδευε την νυφική της εμφάνιση. Αυτό δεν είναι όμως το μόνο που φόρεσε στον γάμο της. Η reality star, φόρεσε 6 διαφορετικά φορέματα συνολικά.


https://www.instagram.com/p/CWLx7gQvyPn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Malala Yousafzai

Η Malala Yousafzai, η μικρότερη γυναίκα που τιμήθηκε με Nόμπελ Ειρήνης (στα 17 της), παντρεύτηκε τον Asser Malik, τον γενικό διευθυντή του Pakistan Cricket Board, τον Νοέμβριο. Η Malala φόρεσε ένα ροζ νυφικό Nikah και έδειχνε πανέμορφη.


https://www.instagram.com/p/CWEFS6do4Jz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Issa Rae

Η Issa Rae παντρεύτηκε τον Louis Dame στη νότια ακτή της Γαλλίας, στο Saint-Jean-Cap-Ferrat. Το στράπλες νυφικό της έφερε την υπογραφή της Vera Wang, το οποίο ήταν κυρίως από τούλι.



Lady Kitty Spencer

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana παντρεύτηκε τον 62χρονο εκατομμυριούχο σύντροφό της στη Ρώμη. Το νυφικό της σχεδίασε ο οίκος Dolce&Gabbana, που έχει επιλέξει τη Lady Kitty ως ambassador του.


https://www.instagram.com/p/CRwbCCcM46F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις περισσότερες φωτογραφίες!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @parishilton

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana είναι η νέα πρέσβειρα του οίκου Dolce&Gabbana

Η συγκινητική στιγμή που η Gwen Stefani βρήκε το νυφικό των ονείρων της (video)