Η συγκινητική στιγμή που η Gwen Stefani βρήκε το νυφικό των ονείρων της (video)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η συγκινητική στιγμή που η Gwen Stefani βρήκε το νυφικό των ονείρων της (video)

Gwen Stefani και Blake Shelton παντρεύτηκαν μετά από 6 χρόνια σχέσης.

Έχουν περάσει πάνω από δύο μήνες, από τότε που η Gwen Stefani και ο Blake Shelton ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Έπειτα από σχεδόν έξι χρόνια σχέσης, ο Blake έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, τον Οκτώβριο του 2020, με το ζευγάρι να το ανακοινώνει μέσω Instagram.

Η πανδημία και η καραντίνα πήγε πίσω για λίγο τα σχέδιά τους, όμως το ζευγάρι παντρεύτηκε εν τέλει κρυφά στην Οκλαχόμα στις 3 Ιουλίου 2021.

Gwen Stefani-Blake Shelton: Παντρεύτηκαν κρυφά!

Ο μυστικός γάμος της Gwen Stefani

Οι φήμες για τον γάμο της Gwen Stefani και του Blake Shelton κυκλοφορούσαν αρκετό καιρό πριν αυτός πραγματοποιηθεί πραγματικά. Το διαμαντένιο μονόπετρο η Gwen το φορούσε από τον Οκτώβριο που της έκανε την πρόταση, όμως ένα Instagram post ήταν εκείνο που μαρτυρούσε πως ο γάμος ήταν προ των πυλών.

Η τραγουδίστρια έπινε ένα ποτήρι κρασί κρατούσε ένα κουτί και το caption έγραφε: «She is getting married».


https://www.instagram.com/p/CP_NeQXBB27

Η μυστική τελετή πραγματοποιήθηκε στο οικογενειακό αγρόκτημα Shelton στην Οκλαχόμα, όπου σύμφωνα με τo PageSix, το ζευγάρι έχτισε ένα παρεκκλήσι με σκοπό να παντρευτεί εκεί.

Gwen Stefani-Blake Shelton: Έτοιμοι να γίνουν γονείς μετά τον γάμο τους

Η στιγμή που η Gwen βρήκε το νυφικό των ονείρων της

Η τρεις φορές βραβευμένη με Grammy, 51χρονη τραγουδίστρια, θυμήθηκε τη συγκινητική στιγμή που επέλεξε το νυφικό φόρεμά της Vera Wang, ανεβάζοντας ένα βίντεο από την ημέρα της πρόβας της στο Instagram. «Τη στιγμή που είπα ναι στο φόρεμα», έγραψε η Gwen στη λεζάντα.


https://www.instagram.com/p/CUDRebjJhSF

Έλαμπε καθώς έβλεπε τον εαυτό της με το προσαρμοσμένο λευκό μεταξωτό φόρεμα με ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς, σημειώνοντας σε ένα hashtag ότι ήταν το δεύτερο φόρεμα που δοκίμασε.

Στο post που έκανε υπάρχει βίντεο που τη δείχνει να κάνει πασαρέλα με το νυφικό της προκειμένου να το δει από όλες τις οπτικές. Στην πρόβα το έχει συνδυάσει με λευκές καουμπόικες μπότες Le Silla και με το μακρύ πέπλο της. Στο λαιμό της φορά επίσης ένα κολιέ με τα επίθετα το δικό της και του Shelton.



Το ολοκληρωμένο πέπλο που φορούσε στο παρεκκλήσι ήταν κεντημένο με τα ονόματα των Stefani, Shelton και των γιων της Gwen, Kingston James (15 ετών), Zuma Nesta (13 ετών) και Apollo Bowie (7 ετών).