Νέα Μόδα: Ταίριαξε και εσύ ένα ρούχο με το τατουάζ σου όπως η Ariana Grande!

Sabine Camhi
Νέα Μόδα: Ταίριαξε και εσύ ένα ρούχο με το τατουάζ σου όπως η Ariana Grande!

Το σχέδιο στο Loewe πουλόβερ της Grande ταίριαξε με το τατουάζ της εμπνευσμένο από χαρακτήρα μιας κλασσικής ταινίας anime – τo Spirited Away!

 

Για τους πιστούς θαυμαστές του Hayao Miyazaki (του Ιάπωνα Walt Disney), τι καλύτερο από μια συνεργασία μεταξύ του οίκου Loewe με το Studio Ghibli που εκτυπώνει τους αγαπημένους χαρακτήρες από την ταινία Spirited Away σε ρούχα πολυτελείας;


https://www.instagram.com/p/CYWI-vqqpS6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η συλλογή ήταν διαθέσιμη από τις 7 Ιανουαρίου και μια διάσημη γυναίκα δεν περίμενε ούτε λεπτό για να φορέσει ένα κομμάτι από την νέα LOEWE x Spirited Away capsule collection! Η Ariana Grande είναι μια θαυμάστρια της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας κινουμένων σχεδίων του 2001 και έχει δηλώσει την εκτίμησή της για τον κορυφαίο σκηνοθέτη Miyazaki μέσα στα χρόνια.

oikonomakou.jpg

Oδηγός Αγοράς: 10 cozy πουλόβερ για τις πρώτες ημέρες του 2022

Κάντο όπως η Ariana Grande

Η Grande μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram Story της τη Δευτέρα, φορώντας ένα λευκό μάλλινο πουλόβερ με ζιβάγκο από τη νέα συνεργασία. Στη δεξιά πλευρά του πουλόβερ, υπάρχει ένα ραμμένο σκίτσο της Chihiro, της πρωταγωνίστριας της αγαπημένης ταινίας Anime.


https://www.instagram.com/p/CYWWvgLI9qS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το πουλόβερ είναι τέλειο για τη Grande, η οποία έχει ήδη ένα μεγάλο τατουάζ της Chihiro στο μπράτσο της. Η τραγουδίστρια ανέδειξε το τατουάζ της όταν το έκανε το 2018. Τότε αποκάλυψε με αναρτήσεις στο Instagram γιατί ο χαρακτήρας σημαίνει τόσα πολλά για εκείνη.

«Η ανάπτυξη της Chihiro σε ένα ικανό άτομο είναι ένας βασικός παράγοντας στην πλοκή του Spirited Away», είπε η Grande και εξήγησε: «Κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς της στο Spirit World, ωριμάζει από ένα εύκολα φοβισμένο κορίτσι με μια παιδική προσωπικότητα σε μια εργατική, υπεύθυνη και γενναία νεαρή κοπέλα που έχει μάθει να αφήνει τους φόβους της στην άκρη για αυτούς που νοιάζεται».



Δες στο βίντεο παραπάνω το trailer της ταινίας

Ενώ η Grande είχε ήδη μια μόνιμη υπενθύμιση της δύναμης της Chihuro στο σώμα της, τώρα απέκτησε και ένα πουλόβερ. Ωστόσο, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι αυτό είναι το μόνο κομμάτι που απέκτησε η τραγουδίστρια από την νέα LOEWE x Spirited Away capsule collection! Θέλουμε να την δούμε σύντομα να φοράει από πάνω μέχρι κάτω το merch της συλλογής Spirited Away x Loewe.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τις αναρτήσεις της τραγουδίστριας:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Jeans, πουλόβερ και sneakers! H Ζέτα Μακρυπούλια σου δείχνει πως να είσαι άνετη και κομψή το ΣΚ

Coziness is the new luxury: Με αυτές τις προσθήκες το άνετο πουλόβερ θα γίνει το top glam item